Каков бакнеж најмногу ве возбудува?

• Креатор на темата Креатор на темата Orion2
  • Време на започнување Време на започнување
Francuski baknez kombiniran so silna guska i malku mazenje po kosa i lice dodeka trae...ahhhh...:back:

francuski. (a ustvari zaso taka go vikaat?) e toj definitivno. ama ne ona klasicno lapanje. tuku igranje so jazicite. pa nezno grickanje na usnite i seto toa uz sex.:)

Онака нежно грицкање на долната уста , и после со јазчето полека до вратчето а со рацете галење по лицето и се така додека не полуди па те фака онака насилно малку и тука една мала игра пред да те баци , он се обидува а ти така се тргаш и накрај онака страсно го залапуваш....мммм :vozbud:

Најубав бакнеж ми е оној бакнеж кој е проследен со многу страст, силно гушкање, и искрена љубов. :smir:

Може и да биде најобичен а да ме прати на 7мо небо. Се зависи со кого сум и колку ми значи личноста.

Мал (на секоја усна посебно),сладок,краток,посебен. :)

Незнам зошто ама најсекси ми е секоја прва бацка со нова лицност некако ми е најискрена и најслатка:baeh:

~*~

Имам во предвид , француски бакнеж (краток или долготраен) , бакнеж по врат , бакнеж комбинација врат/смук на увце , бакнеж на врат и игра прсти во коса ....
Јас најмногу обожавам, кога со партнерката од француски бакнеж ќе преминеме на бакнеж по врат и игра прсти во коса .... е тоа дефинитивно ме возбудува...
:back:

Јас сакам бакнежи по грб, по стомак ... секси бакнежи, интимни.

доллги, брзи и понекад мозе мало успорување.... ма секакви ако се од оној кој го сакам се разбира:):):):):)

Бакнежите на девојка ми.. Најслатки и најубави се.. И најдолги.. :D

abe baknezot ne morat da e od zenska mi ili takvi ti raboti... ama morat da e francuski , dolga topla guska, ne baram iskrena ljubov zs iam samo 16 i nemat ljubov vo toj period...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom