Каков бакнеж најмногу ве возбудува?

• Креатор на темата Креатор на темата Orion2
  • Време на започнување Време на започнување
француски преполн со страст :baeh:

Онака кратки бакнежи,и полека и нежно по вратот.

Кога бакнежот е залијан со страст и љубов.....Нема врска коков е...

ухххх бакнежи по врат кои полека се спуштаат надолу и надолу и надолу ........................:drk: :drk: :drk:

Ни многу долг ни многу краток, сепак див и страстен. Со грицкање на јазикот и усните. ;)

бакнеж на кој му претходи длабок поглед во очи,нежен и страсен во исто време...бакнежот од тој што го сакам....

Бакнежот, е во кратка релација со партнерот, нели? Па, ако партнерот ми е под кожа... Тогаш дефинитивно било какво бакнување со него тотално ме излудува!

baknez .... so otvoreni oci, grickanje na usnite,uvoto i potoa so naizmenicni dvizenja ..... brrr sa naezik

na vrat pocnuva kako nezen kratok baknez a ponatamu so nezno lizenje na vratot togas sum na 7-mo nebo.... :)

Хмм било каков, кога сум со личноста што ми значи, било каков бакнеж за мене ќе биде убав:pipi:

Долг, бавен, со мнооооооогу гушкање!

со тој што го сакам!
кога тој услов е исполнет... во прегратка... комбиниран француски со врат (лелееее забегав у седвичи :)) Не озбилно, француски, па бакнеж во врат, шепкање на увце и многу ми е возбудливо кога му боцка лицето (колку и да е избричен, грепка брадата и убаво е...) :wub: И затворени очи нормално...

Bavno i strasno, po vrat, oklu uvce, francuski pa da prodlzi taka so malce grickanje i zdivuvanje i op u krevet!:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom