Како влијае марихуаната на здравјето...

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
Е сеа ако е така сите што се љубители на аклохол и заедно љокаат. Кога ќе ги прашаш пооделно еден за друг сите меѓусебно кажуваат како другар им е тежок хроник :)
Да, ама на шала... И ова бторово е ко шала, ама се осеќа мала доза на преко некој и жалење, па у некои случаи и фејк грижа демек:)

Да, ама на шала... И ова бторово е ко шала, ама се осеќа мала доза на преко некој и жалење, па у некои случаи и фејк грижа демек:)
Народ ко народ ќе си јаде вафли кога не знае што е добро :)

Имам едно прашање за луѓето кои го користат терминот „наркомани“ за луѓе кои си палат од време на време. Кога ќе видите човек со пиво, дали го нарекувате алкохоличар ?
Ако убиеш само еден човек, дали си убиец?
Meh, не.
Ако постојано убиваш луѓе, дали си убиец?
Well, yeh.

So, shuddup, you're all junkies.
(050409182459)rocknrolla_2.jpg

Meh, не.
Well, yeh.

Или: Ако била со повеќе од еден, значи е курва. :D

Да споредуваш човек со цигара или пиво... Малку не оди.o_O
Дечките што палат не наштетуваат никому.

Ех ако пеколот е ганџа тогаш сакам да сум таму!! :D

Meh, не.
Well, yeh.

(050409182459)rocknrolla_2.jpg
А зошто толку се ложите англицизми и слични ствари, стваро ми идете на К***Ц ! И не знам што е со споредбава ако тргнеме вака нема крај да има... марихуана со убиство... И воопшто не зборев за мене, тек онака ме нервираат осудувачите :)

Ја не знам што се замарате. Нека хејтаа хејтериве, ние само си знаеме што они пропуштаат :D

Кој ве хејта бе, RocknRolla ви го стаив. -.-
Неписмењаци. -.-

Шо сакате прајте, junkies. -.-

RedStarFan, не се узбуџавај, комплимент е тоа.

Кој ве хејта бе, RocknRolla ви го стаив. -.-
Неписмењаци. -.-

Шо сакате прајте, junkies. -.-

RedStarFan, не се узбуџавај, комплимент е тоа.

Не сме ние достојни да дискутираме со индиго дете.. (:

http://www.france24.com/en/20110701-portugal-drug-law-show-results-ten-years-experts-say#
Линков е повеќе за правниот аспект за постапување со корисниците на психотропни супстанци од сите видови, меѓутоа бидејќи во акцијата се вклучени голем број медицински лица ја ставам тука.

In a report published last week, the European Monitoring Centre for Drugs and Drug Addiction (EMCDDA) said Portugal had dealt with this issue "in a pragmatic and innovative way."

И малку да се насмеете http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=72111017521&id=82&prilog=0&setIzdanie=22320
PT-2.jpg

PT-2-1.jpg

Уствари шо кур ве боли вас како влијае ?? Пробајте и ќе дознаете. Ако не ве бендиса ништо опасно, ако ве бендиса ќе си пафкате и решен проблем.. И волкот сит и овците на број.

Уствари шо кур ве боли вас како влијае ?? Пробајте и ќе дознаете. Ако не ве бендиса ништо опасно, ако ве бендиса ќе си пафкате и решен проблем.. И волкот сит и овците на број.
Од еднаш пробување не можи да те фати рак на дојка ;) инаку јас не преферирам дрога :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom