Marihuanata ja prajte ko heroinot da vibam..
A toj enter so pisa deka drugar mu umrel od eden dzoint.. ZIMI TAKVOTO.. Dosta prikazni za mali deca.. 3 godini duvam i niso ne mi e.. Normalna sum (bar taka vikaat doktorite u bardovci LOL) taka da.. SMOKE WEED AND STAY COOL.. CHILL OUTTTTTTTTTTT
Да тибам речникот ...
Туку ... доста приказни за мали деца викаш, м? Ти за што се рачунаш бе девојче? Затоа што пушиш, со што имаш инспирација за пишување рап песни, а исто така знаеш добро да ја рекламираш марихуаната замина во возрасните?
Nemam namera da se praam fraerka.. Luge ne duvam mnogu.. Kazav..
A inace na 11 god prvpat probav a fala bogu ne pocnav togas so DUVANJE bukvalno.. Ne sum do tolku zabegana vo zivotov alooo.. Poslednava godina pusam pojse taka.. A inace u Avgust punam 15 pa nema da bidam vise 14 godisno so samo se kurci

P
Ти кажа дека дуваш доволно, а никако да ми објасниш што е тоа доволно?
На 11 години ... значи 4 години дување марихуана не се зависност и е некој мал период за да те затепаат мама и тато ... не си ти крива злато, не.
Vaka.. Vie mozete da davate komentari i soveti.. Moe e dali ke poslusam ili ne.. Ali mislam deka nemate bas pravo da me prajte zavisnik, narkos, zabolena.. I tn i tn i tn.. Da bev takva.. KE bev na soodvetno mesto na LECENJE..
Точно така, а ти не си на соодветно место за лечење затоа што сеуште си малолетна и треба некој кој го немаш очигледно, да те однесе.
Luge aman! Go naprajfte grassov najveca droga na svetov mene najveci narkoman

Sfasta.. Ako iam 14 god neznaci deka ke umram use denes od cannabis zaso go konzumiram voopsto.. Ne sum ni prva ni posledna!
Највечи наркоман сега не си, но ќе бидеш.
Да, баш дека не си ни прва ни последна не треба да мислиш дека си центар на нашето внимание, како што веќе спомна некој. Ти само кажуваш еден секојдневен пример, за кој дискутираме сите преку тебе. А тоа не би требало да те теши девојко ... тоа што не си ни прва ни последна, не треба да те охрабрува таква да останеш.
Sega pocesto se desava.. No ne mi e potreba a ni nekoja golema zelba.. Onaka vo drustvo koga nema so da se praj ili doma taka.. Neamm namera da glumam hip hop gangsta filmovi nitu pak da se pravam narkos..
Почесто ти се дешава, а не ти е потреба ни желба. Да не ти дава некој на сила тебе?
И друго ... како може едно 14 годишно девојче да го каже зборот досада?
А тоа што немаш намера да глумиш, уште повеќе ти кажува дека и тоа како имаш потреба. Ти си навлечена на тоа чувство што ти го дава марихуаната кога ти е досадно и имаш проблеми ... според тоа мало, ти нема да прекинеш тука ...
Неможам да те сфатам дека самата си се демантираш на милион наврати. Еднаш кажуваш дека пушиш три пати неделно, еднаш кажуваш дека пушиш само кога пишуваш, а тоа било еднаш на два месеци, еднаш кажуваш дека немаш потреба, а од друга страна земаш со цел да пишуваш убаво или да се расположиш ... кој да ти најде нзс.
п.с. Спомнавте и нешто во врска со цигарите ... некој што починал на 55 години да е среќен што доживеал толку ... па дедо ми почина на 77 години, а беше пушач ... ам сега?
Тоа е друга тема, не мешајте ја тука.