Како влијае марихуаната на здравјето...

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
VirtualA напиша:
Не е така
Ти ако сакаш пијај, пуши трева, шмркај, пукај се во вена, нигде не е пишан дека пред да земиш екстаза прво треба да имаш пушено мара.
Ако си играме така јас знам уше појче лучјџе со не пушат трева а земаат екстази
и не се пронајдов во твоето деЦко мислење
:pos::pos::pos:

Tе молам среди си го речникот, па обраќај ми се.
Иначе, јас не реков дека е некое правило да имаш пушено мара, за да земеш екстази, али кај младите, најчесто така е!

Вака сеа......
Сите фацки шо мислат дека ке изгледаат попаметни ако јадат бурек за марата.......Напротив...
ГЛУПО ИЗГЛЕДА!!!
Оладете малце.....
Ако некој решил да се убие со марата...нека се убие.....
Негов избор......Не мора ододма да ставите етикета ЏАНКИ, и да викате дека он е слаба личност и дрн, дрн јариња.........:icon_roll
Олабавете....
Сите сме збунети.....
Сеа....Кој како ќе си го најде излезот......
IWANTOUT!!!!

:):)

Дани, не те сфаќам.
Која си ти да судиш за марата кога ете и сама призна дека еднаш си пробала. М?

StormAngel напиша:
Дани, не те сфаќам.
Која си ти да судиш за марата кога ете и сама призна дека еднаш си пробала. М?

Па ја може и хероин да сум пробала и тој пак ќе биде штетен за здравјето нели?Темата ако ја читаш е нешто друго а не-дали дувате или не..И како што кажав(ако си читал) јас сум за се да се проба но треба карактер да си да оставиш на еднаш само колку да видиш како е... пробав,видов,и никогаш не повторив иако верувам дека би ми било супер да зимам..значи марата е штетна иако и Дани ја пробала:wink:

Virus напиша:
извини али ти за ова што зажуваш тоа вшусност се Алкалоиди а не дрога и оние хемиски супстанции што предизвикуваат зависност се наркотици и секое исушено растение се вика дрога ако гледаме за лекови и дроги треба да се знае дека Диезепамот и лексилиумот се дроги кој се користам како лек ако се напиеш едно апче али ај да те видам биди како другар ми шо испи цело шишенце диезепам беше издрогиран 2 дена :pos::pos: :dudlac::pop:

a sto e so LSD.....sicofrenija!!!!????? ne e lek????

Dani^^^ напиша:
Па ја може и хероин да сум пробала и тој пак ќе биде штетен за здравјето нели?Темата ако ја читаш е нешто друго а не-дали дувате или не..И како што кажав(ако си читал) јас сум за се да се проба но треба карактер да си да оставиш на еднаш само колку да видиш како е... пробав,видов,и никогаш не повторив иако верувам дека би ми било супер да зимам..значи марата е штетна иако и Дани ја пробала:wink:
u pravo si za karakterot se sluzuvam ama retko koj posle pushenje grass ima karakter da prestane na primer ja sum karakter

MSV напиша:
Ако некој решил да се убие со марата...нека се убие.....
Негов избор......

DOBRO KAZANIO..... a vo ova prilika sakam da potsetam....deka neli uste cekam od baranjeto sto go potstaviv....

NAJDETE STATISTIKA ZA ZRTVI OD DROGI!!!(za da vidime od koj sedativi ima zrtvi)
I KAZETE OD KOJE RASTENIE SE KINE SISE ALKOHOL!!!!

do sea nemase junak,ni eden....ajde cekam.......:je: :je: :je:

dajdo напиша:
u pravo si za karakterot se sluzuvam ama retko koj posle pushenje grass ima karakter da prestane na primer ja sum karakter

Епа јас си кажувам од искуство...јас сум пробала еднаш и никад више ама тоа е индивидуално

LouWeed напиша:
I KAZETE OD KOJE RASTENIE SE KINE SISE ALKOHOL!!!!

Буљо, имам чувство дека ова го нагласуваш со што сакаш да покажеш дека демек марата е растение тоа ја прави здрава. Као од природата е?

И отровни бобинки се растение и од природата се, што не смскаш некоја и од нив. Природни се што!

Сите печурки се јадат, ама некои само еднаш...хихи

Не забегувајте и прочитајте го насловот на темата. Избришани се десетина мислења од темава кои немаа врска со тоа како марихуаната влијае на здравјето.

Pa kako moze da vlijae,stetno se razbira so dolgotrajna konzumacija na kanabis ti go sjebuva mozokot,so ima da konstatirame poveke.

ThA-BiTcH напиша:
Абе колку и да е супер чувството додека си под дејство на марихуана, штетна е по здравјето. Не може, нешто што предизвикува промени во цело тело и мозок, да биде добро по здравјето. Марихуаната е дрога, а не познавам дрога која не е штетна...
Плус, кој колку сака нека збори дека не е така, али марихуаната е дрога која те носи само до потешките дроги. Не може некој кој пробал марихуана да остане само на неа. Да речеме, идеш на журка и бараш џоинт. Џоинтот ќе те опушти и нема да бидеш способен да играш и да скокаш 8 саати. Затоа ќе земеш екстаза, која ќе те крене и ќе ти даде расположение баш какво што треба за на журка. Кога веќе имаш пробано марихуана, а ти нудат нешто појако, во себе си викаш, чим пробав марихуана, зашто па да не и екстаза и др....
значи НЕ за марихуаната...

а шо ти е ова у потпис?
ај некој што знае енглески нека преведе ;) :icon_roll

untitled9gl.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom