Jas nemam komunisticko mislenje tuku imam mislenje deka na nashite idni pokolenie treba da gi nasocime kon prav pat bash od nashite iskustva.... t.e. sme probale.... ne cinelo.... pa ke im kazeme ne cinelo....:raz:
Inace Lexilium....Demitrin....i red drugi SEDATIVI se isto taka dosta koristeni vo deneshnata mladina so cel za tie da bidat "moderni" i vo tek so deneshniot vek.... cak shto znam i deca koi shto so kombinacii na nekolku SEDATIVI i BRONZA ZA SHPORETI se praat "parche"..... drugite duvaat Neostik (krivi ja serijata "Siviot Dom" ako mislish deka tie bile rodeni togash).... tretite si pafkaat po edna "shibica" na den..... sekoe od ovie "deca" ima razlicna logistika za toa shto go pravat.... nekoi najduvaat informacii od Google..... drugi od
www.grass.com...... treti od Forumot na Kajgana (t.e. od tvoie postovi... kako na primer: Sexot pod dejstvoto na "mara" bil najdobro iskustvo... i tnt)
A toa shto ti sporeduvash alhokol, cigari i marihuana..... ne ti ni diskuritam..... ti si stvoril edno takvo ubeduvanje deka podobro da si pafnish e peeska mara otkolku da se opijanish so litar whisky bidejki isto ti bilo....:lud: