- Член од
- 25 јануари 2014
- Мислења
- 15
- Поени од реакции
- 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бате, не пробувај темјан.во живот не сум пробал, али вака читајќи ве ............... нема да лажам, и мене ми доаѓа да пробам
темјан, со тебе радо би поразговарал за детали. ова општо познатите работи не се интересни.
Хахахахахахаа... 
Одбери си погоден момент, позитивна околина, чисти мисли и спреми се за кашлање. Нема да гледаш еднорози и да слушаш бои, но ке го осетиш она што треба да се осети. Душевно Оспокојување.
Додека одговорните паранојата ја ставаат како ефект кој го предизвикува марихуаната, што не е така.
ух, темјан само кога ќе умрам вероватно ќе ми чатат
цитат: Одбери си погоден момент, позитивна околина, чисти мисли и спреми се за кашлање. Нема да гледаш еднорози и да слушаш бои, но ке го осетиш она што треба да се осети.
со која тоа? индика или сатива? пошто ко “невин“ појма немам што да барам![]()

хахахха, дај шта даш.........Било со што, како што пишавме погоре, кај нас е скоро невозможно да знаеш дали е индика или сатива тоа што го купуваш. Најчесто е Индика.
А и ако бараш, ако му речеш на некој дај ми Индика или Сатива, како прво продавачот нема да знае за што му зборуваш.![]()

Ubao sho ti isceznala astmata , no da i daes zasluga na trevata radi toa, kaj ja najde bash astmata
![]()

чувството кога гнетеш без осет![]()