Како ви е поубаво - со кондом или без?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Никола напиша:
Nemat da dam komentar na ova

нема ни потреба да коментираш веќе, којзнае што се немаш закачено.
ќути си и трај си и најважно, трк до маларична.. сида, хламидија, гонореја, сифилис.. каде и да се прават тестови за нив..можеби и до центарот ќе треба
:P
StormAngel ubo kaza...seks bez kondom e podobar a seks so kondom e pobezbeden...malce si gi pomeshal rabotite...Ne rekov deka ne koristam kondomi i deka imam seks samo bez,a ako imash eden stalen partner na koj sho mu veruvash,go sakash i obratno ne vervam deka ke zakachish nekoja bolest.Se soglasvam i so postot na Acid deka koga imas seks so kondom mozish mnogu pojke da se opushtish zato sho znajsh deka pomali se shansite da dojt do nekakva infekcija ili nesakana bremenost ama to ne znachit deka si 100% bezbeden zato sho kondomot i mnogu lesno se kinit.Tvojov post me navredi ....zato sho e krajno cinicki i nekulturen a i ne si kompetenten ti mene soveti da mi delis da odam jas da se proveram kakva bolest sum zakachila...zato sho voopsto i ne me poznavash ..ama jas sepak sum kulturna i smireno ti odgovoriv sho ne znachit deka na uste eden vakov tvoj post vaka ke reagiram.

Вселенската Лили, финтата е што безбедноста го создава задоволството.
Јас искрено не би можел да се опуштам без заштита, и колку и да е убаво чувството - мене не би ми било. Значи на крај краева - ем посигурно ми доаѓа, ем по лезетски.

ama to ne znachit deka si 100% bezbeden zato sho kondomot i mnogu lesno se kinit.
Подобро е некаква заштита, отколку никаква. :wink:

seks bez kondom e podobar a seks so kondom e pobezbeden...malce si gi pomeshal rabotite...Ne rekov deka ne k
.
.

Сепак за нешто e полезен муабетов.
Ти спомна -без, кратко и јасно-, и тргнувајќи од тоа дека повеќето луѓе имаат голем број на партнери, може само да се заклучи дека ти превземаш голем ризик на себе.
Ако не сакаше да бидеш погрешно сфатена, можеше да напишеш, без, ама сум со дечко одамна и си веруваме еден на друг, ексклузивно си се онадиме или си веруваме дека сме си верни еден на друг.
или можеби, сепак насловов е што е поубаво.. али тоа повлекува и дека тој кој коментира, пробал со и без.. и тоа носи реакции..
Видиш како постовите од три збора можат да донесат забуни. :wink:

More dete....jas rekov deka se slagam so tvojot post ili ne rekov?
:evil: :pos:

Normalno e deka ko ke se custvuvash bezbeden zadovolstvoto e pogolemo ne e to samo kaj tebe...okej?
Ama bez e poubo i tochka! :pos:

Acid напиша:
zocipro напиша:
Зошто?
за да прашаш :pos:
колку шо разбрав темата дали е поубо без или со заштита, се разбира поубо и за двата учесници БЕЗ,а за побезбедно СО..па види сеа...

Мистичен напиша:
Најтрагичното е што оние кои се "легло" на болештиниве немаат ни појма дека ги носат во себе. Има многу случаи без видливи симптоми. онадиш - заразуваш, онадиш - заразуваш...

Наздравје бричење, мирисајте цвеќиња, кој ја "онади" поленската алергија!

А посебно хламидијата... Многу жени немаат никакви симптоми а веќе останале стерилни! И заразиле еден куп мажи!
Ех, ко доктор, што имам јас да ви раскажувам од тоа инфективна клиника, и од тоа Институтот за Микробиологија.
Али ко модератор, не забегувам од темата.

Поарно е со кондом бре, а башка и полесно се воздржувам од свршување!!!

Abe da imas seks so kondom e isto ko da si go chepkas nosot so gumeni narakvici...no sepak...na ovie trista boleshtini sto gi ima deneska...normalno e da se koristi kondom...bashka sto i seksot so kondom trae podolgo 8)

temava e bez vrska,fala bogu deka e bolje bez,ali koa kje razmislis deka toa moze da ti ebe zivot...neee fala...osven koa si so nekoj podolgo pa mozete da si furate film i au... ma so se razbiram ja i onaka sum nevina :shock: :pos: :pos: :pos:

mary_jane напиша:
od kaj kur znaes kolkavo sum?

Ќе те замолам да не употребуваш ваков речник на форумов, девојче. Иако тука дозволуваме да ги испукате насобраните фрустрации, не е дозволено тоа да го правите толку вулгарно.

Постов нема да ти го избришам за да биде пример за сите како не треба.

Ова да ти е последно!!!!

Bez! Bez e poubavo. Neli Spejs, kazi im ma!
Baska so mene e i bezbedno! Inaku, sega na strana, poubavo e bez, pobezbedno so, no temava e za poubo, pa BEZ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom