Како ви е поубаво - со кондом или без?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Без, амаааааааааа...ризично е затоа не практикувам.

Dani^^^ напиша:
Vaka sea...poshto si ozbilno safra covek sho ,iako sum mnogu smirena licnost po priroda, pocnuvash ozbilno da me nervirash so neinteligentnite gluposti sho gi pishuvash morav da ti repliciram zosto se nadevam deka konecno kje mi se otkacis.AJDE NAPISI KOGO JAS TOA MOLAM DA IMAM SEKS SO NEGO?!?! eve jas ti kazuvam da napises,Ama poshto si p***a u dusha nema da napises nisto ili kje izlazes nesho ko i sekad.

I use nesto...ako jas sakam da imam seks so nekogo KJE imam i toa koa jas sakam kade jas sakam . A poshto ti i da si posledniot covek na svetot ne bi te ni poglednala ocigledno ti ostanuva da seres i da gi sjebuvash site temi na forumov so postovi do mene.ZIVEJ SI GO ZIVOTOT aman vishe!

Не само што молиш, туку и кога си одбиена, покушаваш и жал да предизвикаш кај типот се со цел да ти даде... Да ти го стави де. ПА немаш гајле и да го омаловажиш и ѓубре да го направиш типот кого што го викаш ”дечко”!!!И кога ти се објаснува дека не може тоа да се случи, не сфаќаш и немаш гордост, што е и нормално, кога си толку запалена и незадоволена. Ме интересира само, дали ако ти дадат во таков случај би користела кондом или не?

Поубаво е без кондом, но имајќи ја предвид денешнинава не би ризикувал (free sex). А во врска е нешто друго.

п.с. што е сигурно, сигурно е... рече калугерката и стави кондом на вибраторот 8)

Dolphin напиша:
Dani^^^ напиша:
Vaka sea...poshto si ozbilno safra covek sho ,iako sum mnogu smirena licnost po priroda, pocnuvash ozbilno da me nervirash so neinteligentnite gluposti sho gi pishuvash morav da ti repliciram zosto se nadevam deka konecno kje mi se otkacis.AJDE NAPISI KOGO JAS TOA MOLAM DA IMAM SEKS SO NEGO?!?! eve jas ti kazuvam da napises,Ama poshto si p***a u dusha nema da napises nisto ili kje izlazes nesho ko i sekad.

I use nesto...ako jas sakam da imam seks so nekogo KJE imam i toa koa jas sakam kade jas sakam . A poshto ti i da si posledniot covek na svetot ne bi te ni poglednala ocigledno ti ostanuva da seres i da gi sjebuvash site temi na forumov so postovi do mene.ZIVEJ SI GO ZIVOTOT aman vishe!

Не само што молиш, туку и кога си одбиена, покушаваш и жал да предизвикаш кај типот се со цел да ти даде... Да ти го стави де. ПА немаш гајле и да го омаловажиш и ѓубре да го направиш типот кого што го викаш “дечко“!!!И кога ти се објаснува дека не може тоа да се случи, не сфаќаш и немаш гордост, што е и нормално, кога си толку запалена и незадоволена. Ме интересира само, дали ако ти дадат во таков случај би користела кондом или не?

Prost si...tolku si prost shto da ne mi beshe smesno ova sho go pishuvash kje beshe tragicno.Ama bidejki tvojata isfrustriranost jasno ja odslikuvash u tvoite postovi i sho e najbitno LAZES za nekoi raboti sho taka bi bile samo ako ova e nekoj SF film ,jas tuka i oficijalno prestanuvam da ti repliciram za da ne se brukas i ponatamu .I pak kje ti kazam:KAZI KOGA BILO TOA ,KADE I SO KOGO.Ama ti ne kazuvash zoso nemas so da kazes i zosto si PROST pa pishuvash gluposti.Kako i da e ,ova e definitivno posledniot post so koj shto kje te udostojam a natamu pishuvaj si sam na sebe.

P.S Fala sho me iznasmea poslednive nekolku dena.Koga kje vidam lugje kako tebe ucam nova lekcija u zivotot- pomogni im na pomalku ( t.e ich) intelignetnite i iskomplesirani lugje. Zal mi e ***

Се имам изјаснето веќе еднаш, ама пошто пак се актуелизираше темава, пак ќе одговорам.

Поубаво ми е СО КОНДОМ.

Причини? Исти к*рац е, само што со кондом можеш целосно да си се опуштиш и да не мислиш на барем 30 различни инфекции, деца...

И коментарите од типот "ами цвеќе со гас маска не се мириса" не ви држат вода, зошто цвеќето не може да те зарази (ни ти него) ниту пак можеш да го затрудниш.

Nemat da dam komentar na ova

нема ни потреба да коментираш веќе, којзнае што се немаш закачено.
ќути си и трај си и најважно, трк до маларична.. сида, хламидија, гонореја, сифилис.. каде и да се прават тестови за нив..можеби и до центарот ќе треба
:P

Најтрагичното е што оние кои се "легло" на болештиниве немаат ни појма дека ги носат во себе. Има многу случаи без видливи симптоми. Ебеш - заразуваш, ебеш - заразуваш...

Наздравје бричење, мирисајте цвеќиња, кој ја ебе поленската алергија!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom