Како спиете? Мирно или "размрдано?"

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
Додека не паднам во длабок сон,знам малку да бидам немирен,после тоа како бубачка спијам

Јас сум жива и темпераментна додека сум будна и кога спијам мрдам по малку.Како помала се имам будено на земјата и покривките беа лом.После едно време почнах ногу мирно да спијам и сеа па мрдам и клоцам.Ама покривките си стојат на кревето а не некои членови како шо напишале дека клоцат се живо и диво :P.Знам и да се расклоцам ептен и се да избутам ама тоа се случува поретко.Би кажала дека спијам полу-мирно

Pa spijam mirno toa sum sigurna...i toa po 8-11 sati vo den

паааа. ако веќе заспијам можда еднаш на лево и еднапш на десно да се завртам. али затоа додека заспијам... 50пати налево 50 на десно и превртувам 2-3 перници... патам од акутна инсомнија:toe:

Јас спијам превиткано и тоа ке се пикнам под ќебе!!
Ама незнам зашш така!!
sleep-apnia-memory-problems.jpg

Додека заспијам ќе ја превртам перницата едно 20-30 пати,а откако ќе заспијам ни топ не ме разбудува.:lol

Многу немирен сум кога спијам.Постојано се вртам лево-десно,еднаш сум удрил со глава во плакар,сум зборувал во сон...

Како мала ми се случуваше да се разбудам на обратната страна од која сум легнала. Темпераментно дете бев дури и во сон.

Сега спијам прилично мирно. Барем така мислам, којзнае. Не се жалеше цимерката.
mysmilie_233.gif

Како ке си легнам така ке станам... :toe: не мрдам ич..

Спијам мирно кога сум изморен или кога многу ми се спие, али кога пијам кафе или легнам да спијам а сум спиел поручек, тогаш се вртам по цела вечер

Претам ко фока, многу пати ми се има десено кога ќе станам од спиење да имам модрица, а да се чудам од што ми е. :)

Претежно мирно спијам, но коа сум у тесно клоцам многу :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom