Како спиете? Мирно или "размрдано?"

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
Фудбалер не ми е рамен кога ми жежи или кога не ми е погоден креветот..( обично на кауч заспивам на земја се будам....) а кога ми е ладно не мрднувам ни со малиот ножен прст:smir:

Фудбалер не ми е рамен кога ми жежи или кога не ми е погоден креветот..( обично на кауч заспивам на земја се будам....) а кога ми е ладно не мрднувам ни со малиот ножен прст:smir:

сејм лајк дис!!!

Зависи колку сум уморна кога ќе си легнам.

ХУХУ спијам многу мирно ама многу многу мирно се дешава некад перницата да ми падне на земја али многу ретко

Најверојатно спротивно од мирно...али никогаш не сум се видел како спијам :)(треба едно камерче да поставам )

Скоро три години премногу немирно и тешко спиење:jaj:
Претпоставувам дека животот ми е еден вид мачење па се манифестира и на спиењето.

Оооо јас навечер во една соба легнувам а насабајле во друга се будам. Многу немирно спијам освен ако не сум ептен изморен па како легнам, така да станам.

Како спијам...Интерсно прашање..Секако:pos2::pos2:,сепак што знам..Кога се будам не знам каде сум..на подот или на спротивна страна од креветот..xD

Најмногу зависи од тоа шо сонувам..сешто може да се случи и никогаш не ми е исто спиењето дури може и да се разбудам да направам нешто и пак да си легнам и после да не бидам свесен дека нешто се случило!:toe:

како ке легнам така ке станам освен ако не ми е жешко или сл.:toe:

Ептен немирно спијам.. Секое сабајле чаршавот е изваден од душекот, и јорганот (и некогаш перницата) меѓу нозе :))

Мирно спијам... Кога не ме фаќа сон може да се размрдувам ама штом еднаш заспиам, после не само мирно што спијам, туку и тешко да ме разбудиш. :P

немирно спијам и кај шо ми е голема косава на сабајле ко ураган да ме имат фатено xD

Ами ако ја имам мието вечерта сабајлето освен пегна ништо нема да ја исправи

хаха јас досега се немам разбудено на таа страна кај што сум легнал, понекогаш и на под се будам или завиткан во чаршаф до гуша и неможам да мрднам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom