Како спиете? Мирно или "размрдано?"

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
Сега мирно спијам, ама како помала многу често се наоѓав на подот :pos: или перницата падната на земја, или кебето паднато на земја :kesa:

Размрдано. Се шо е на креветот иде на земјата ::D

лудо , често сум на земја а ако спие некој до мене може и да настрада :vozbud:

Како заклан,иста позиција на тело,променлива е само количината на лиги на перницата од сабајле:pipi:

Мирно спијам, како што сум си легнала и во која положба сум заспала, така и се будам.

Од кај да знам ??? Доаѓам се плескам во кревет (незнам во која положба сум легнал), спијам ко заклан, се будам и станувам да се освестам (незнам ни во каква состојба сум се разбудил), така да неможам да оценам, али според наоѓањето на ќебињата по земја најверојатно спијам доста размрдано:pipi:

Зависи, кога како! Некогаш цело време се вртам се размрдувам, некогаш како што сум легнала така и станувам :pos2:

Денес кога станав ми текна да отворам ваква тема... Станувам и што да видам... перницата на тепих доле,чаршавот измотан,изгужван :pos2::pos2:...

а има некои, ке легнат и не мрдаат...се е како пред спиење...како спиете вие??? мирно, или "размрдано" како мене?

у последно време, ептен се смирив... незнам што/како али последниве недели се си е на свое место,како ке легнам,така станувам...:pos2::pos2:

јас многу мрдам пред да заспијам, за после не знам. Секогаш ја барам ладната страна на перницата. :wink:

Интелектуално.

Заспивам у една позиција...ноќеска се дешава лом,и се будам пак у истата позиција

Јебига:drk:

Сега пошо братми не е тука си го фрлам и неговото веленце па не се мрдам ичччч :baeh::angel1::music5:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom