Како си ги замислувате самовилите? (со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата streets_of_dublin
  • Време на започнување Време на започнување
Еј, ајде вратете се малку на темава!!!
Инаку го делам мислењето за самовилата од филмот господарот на прстените

Free напиша:
Еј, ајде вратете се малку на темава!!!
Инаку го делам мислењето за самовилата од филмот господарот на прстените

Па не за џабе глуми самовила:)

Јас деновиве ќе нацртам па ќе скенирам да видите како јас ги замислувам. Мислам дека на нет нема да најдам баш онакви какви што сакам.
Ќе се потрудам..

За тие со ги интересира http://www.randi.org/library/cottingley/index.html[/img]

natasa напиша:
MSV напиша:
natasa напиша:
Jas mislam deka ovaa slika treba da ja stavis vo najubavi zeni i ne mora sekoj tvoj post da bide zaebancija treba malku da igrame i vozrasni :wink:
Ај не дозволувај да ти диши и прокишњава мозокот.....
dobro e toj sto ima mozok da mu disi i prokisnjava :D ama loso za tebe sto nemas nisto od navedenoto :wink:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Абе ајде.....

Ja edinstvena slika za samovila sto ja imam mi e taa od filmot A.I od Stieven Spielberg. Priblizno taka bi trebalo da izgledaat ako postojat, ili ne. Ne e ni vazno. Dur ne sretnam, kako saka neka izgleda.

Mozda e ima dobri gazinja? :?: :?:

Жолт картон за флодирање и обид многу теми да се испоганат. Следната глупост од ваков тип или флодирање, бан Поздрав Гарфилд

Жолт картон за флодирање и обид многу теми да се испоганат. Следната глупост од ваков тип или флодирање sleduva :ban:
Поздрав Гарфилд

:):):)
kako golem fan na samovili... :) mozham slobodno da kazham deka najdobar avtor na umetnost so samovili e Amy Brown... ako mozhete da najdete nekoja od nejzinite sliki, ke vidite kako tie izgledaat...:) osobeno ako ja najdete Moragan ili Nicole...
:):):)

Еве најдов од неа неколку :wink:

bluemoon.jpg

autumndaydream.jpg

willowwisp.jpg

Прекрасни слики Дивајн, баш онака како што јас ги замислувам! :shock:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom