Како се „вадите“ од испрашување?

profesore ne nauciv imav smrten slucaj kuceto mi umre :)

profesore...... ucev..... ama...... da im dademe sansa na tie sto stvarno naucile...

Абе сеа ќе ви кажам јас една финта. Јас ко беф средно ако беше класнио, ќе го тргнеф настрана и дирек му велеф „Професоре немом појќе мискина стомако во болење, пролиф имам.”
И нема појќе мрдање, шо ќе ти речи. Мора да те пушти, нема шанси да ти речи лажиш или вака така. Ќе му речиш немом се посраф, шо ќе ти прај.
Вервајте ова пали стопосто, освен ако е фкрај некое гнасно копиле класнио.
Е така фнучиња.

Или му кажувам дека не научив или не одам на час, односно бегам од часови

Скулгрл напиша:
Ја кажувате вистината:„Извинете,професоре,не научив и не сум спремен”,или пак смислувате некој изговор-„Немав струја дома”,„Морав да и помогнам на баба ми” и слично?

Или пак никогаш не сте целосно неспремни-можеби сте запамтиле нешто од предавањето,и се обидувате да одговорите,без разлика што одговорот нема да биде задоволителен за професорот?

или сум спремна или не, никогаш не трескам глупости, идам на се или ништо:toe: ааа ако некогаш треба да се извадам, пошто нАли имам мила фаца, пред час идам до кај професорката и кажувам два-три збора и решен проблем, секако ус пат ветувам дека следниот час ќе сум доброволец...али најчесто не се вадам од испрашувања, ако ме крене кец, ако не - супер :)

ами е еден мој соученик немав научено ме болеше прстето

Никогаш не се "вадам" или па да викам дека не сум спремна си тресам зелени, шлапам од општа култура, сигурна до да и назад ко цел ден само тоа да сум го учела, па нешто ќе ти поткажат и така.....до сеа ми успевало!

site nadvor ima bomba vo ucilisteto :pos2:

Најчесто дека историја имаме после физичко се вадам на тоа си го шинав прстот си ја пинав ногата и некогаш ми пали

Може ли да идам до дома да и помогнам на мајка ми праи ајвар, а + тоа и струја да платам. - и ме избркаа цела недела

"Ако ме изнервирате професорке,на нервна база можам да се раскрварам од забите или па уште полошо,да повратам".
Ова ми има успеано неколкупати,а па сега ми успева усте повеќе зошто ме оперираа пред некој ден.

JeEnU GiRl напиша:
"Ако ме изнервирате професорке,на нервна база можам да се раскрварам од забите или па уште полошо,да повратам".
Ова ми има успеано неколкупати,а па сега ми успева усте повеќе зошто ме оперираа пред некој ден.

Заклучок - професорката ти е како кур глупа или ти лажиш сушиш

Iako ne sum veke vo sredno, nikad ne sum se vadela ni so nekoe glupo opravduvanje od tipot na "bev bolna, ne mi bese jasno, se mi se izmesa" ni pa sum se vadela so toa sto sum go zapamtila od cas.Ili si spremen ili ne si spremen, treto nema!!!

Многу ретко се вадам.Колку и да не сум учела и не сум спремна сепак ќе оставам да ме испраша зашто може нешто и ќе знам од општа култура.

Астероид ми падна во дворот, чекав да го проучат за да почнам да учам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom