Judge†Dread
Undercover Brother
- Член од
- 28 март 2007
- Мислења
- 290
- Поени од реакции
- 1
Ne be najbolje e da smrkas Step Light od jagoda i ke kazes deka ti tece krv od nosot i ke te pusti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sindikat напиша:Заклучок - професорката ти е како кур глупа или ти лажиш сушиш
Goddess of Chaos напиша:прво проценуам ситуација
-ако е некоја припроста професорица, станувам и сврзувам 5-6 реченици и добивам супер оцена.
-ако е некој/а шо ме сфиѓа, се смефкам и културно се извинувам
-ако е некоја шо ја мразам и плус секој час одбива да ме пушти у wc, едноставно не станувам а всушност станувам само ако се обиде да пише нешто за случката у тефтерот и тогаш се карам и пцујам и не седнувам додека не попушти/ме избрка од час.
Скулгрл напиша:Ја кажувате вистината:„Извинете,професоре,не научив и не сум спремен“,или пак смислувате некој изговор-„Немав струја дома“,„Морав да и помогнам на баба ми“ и слично?
Или пак никогаш не сте целосно неспремни-можеби сте запамтиле нешто од предавањето,и се обидувате да одговорите,без разлика што одговорот нема да биде задоволителен за професорот?
Dark Walker напиша:па почнувам да и викам: "аман бе професоре/ке цел ден ме испитуват, сите професори па сеа и вие, дај ако може за другио час вака не иде... ако не па ке одговарам". (за среќа до сеа минам кај сите со тоа, и немат ме испитано)