Како се гледате себеси во иднина?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Хммм доста замислувачка тема .. па шо знам ваљда жива со две три дечиња околу мене .. можда и некој мужјак ќе има .. некоја куќа или стан нешто кај што ќе може да се живее .. можда и своја фирма или добра работа .. шо знам јас нешто така ми се врти во главава .. а што ќе биде останува да видиме :)

Цело време ја игнорирам темава, зошто ме замислува. На 35 години појма немам каде ќе бидам, што ќе бидам. Се надевам со дечиња, со работа која ќе ме исполнува, се надевам ќе имам повеќе време за шетање. За 10 години ќе прајме пак муабет:)

Paaaa kako relaksirano si se setam po mojot i samo moj ostrov i beskrajno uzivam vo zajdisonceto!!! od pozadi dojavuva mazot na ubav sarec a si gi slusam decinjata kako se smeat i se raduvaat dodeka se slapkaat vo vodata....
Inaku imam uste 5-6cm. plus, cokoladen ten i izgledam sovrseno i sexy vo bikini bez silikoni i liposukcija....
Posle pomosnickata se grizi okolu decata i mi ja servira vkusnata vecera ama licno poveke se zadrzuvam na desertot...pa na nokno banjanje vo bazentot...backi i guski za decinjata ...ii na druzenje vo spalnata....uf!! nikako ne bi izdrzala.....samo moze onoj delot so ostrovot i so zajdisonceto....

Za deset godini sakam forumov seuste da postoi pa da se preslusame,ama fantazerski narod sme bile.Ubavo e da se sonuva...

за 10 години појма немам , па јас сега појма нема кај сум па за 10 години.

За 10 год ако евентуално сум жив дотогаш ќе имам 42,веројатно ќе сум барем 2 пати разведен :),и ќе бидат жив намќор и тежок мрчатор...хе хе

Po 10god..... pa najverovatno ke pasam ovci nekade na Sar Planina...
so ima podobro od toa....ovcite si pasat..cist vozduh..rakija vo dzebot...i laptop pred tebe i si se zanimavas na kajgana...

Pred oci mi e slikata...momentalno si se izlezuvam na nekoja pesocna plaza,duvka toplo veterce,do mene mojot sladok i mil soprug,tivka muzika dopira negde od dalecinata,i naednas mi dzvoni mobilniot,najprvo me bara mojata kerkicka,a potoa i dvajcata mali gavolcinja,za da me potsetat sto trebase da im kupam od mestoto kaj sto sum na odmor :))) A doma t.s. vo Avstralija se nadevam, ne ceka eden kup rabota so firmite sto gi poseduvame jas i mojot soprug,ama toa e toa,rabotata sekogas moze da ceka,prvo e zadovolstvoto.

За 10 години се надевам дека ќе имам доволно енергија за уште да идам по журки, кафани, клубови и слично развратни места. Фамилија деца... па ваљда до тогаш ќе морам да ги имам, па ај нека бидат три деца и еден маж... останатото, неам појма. Единствено сакам животот да ми биде динамичен, да имам интересна работа и да патувам често.

Za 10 godini nemam poim sto moze da mi se sluci....... Najverojatno mnogu poveke otkolku sto ocekuvam i se nadevam:pipi:

Пааа, за 10 години.... Се надевам на убаво се разбира.... Човекот од моите сништа до мене, а со него две три дечиња... Приватен бизнис кој цвета, многу пари и успех....:kajg:
Здравје, што дошло - добродошло...:icon_lol:

posle deset godini.... ke iam 25 iiii abe use mi e rano da razmisluvam za tie godini... ke si uzivam sega dur mozam a po nekoe vreme ke vidime so ke ni se slu4i na site.... u sekoj slu4aj neso dobro ke bide

се гледам како праам многу пари како врвен адвокат во Њу Јорк

posle deset godini joki ke e turboslang...ultra poznata pejacka...ili predsedatel na makedonija...

ехееееееее...ќе бидам негде у Будокан, со ЕЅР у рака пред 100000 луѓе. хаааахааааахаааа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom