Како се гледате себеси во иднина?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
За 5 години од денешен ден.... Holstebro, Denmark на шетање и муабет.
За 10 години... Papua New Guinea, на работа нешто некаде у село.
За 20 години... Krasnoyarsk, Russia со пријателите у биртија.
За 30 години... со внуците и внуките по дома, на топло.
За 40 години... ако ги дочекам, у подморница на Средоземното море...

1.Високо школуван
2. добра работа ,
3.паметна девојка
4.семејство
5.среќна старост

Со жената на некое патување низ Тексас, Алабама, Висконсин со еден постар кадилак кабриолет,децата назад урлаат, во позадина Sweet home alabama , времето пекол, празен афтопат....

mislam deka za 10 godini sepak e dolg period ke go postignam toa sto sakam .kukata da se dosredi, kolata da ja smenime ,i na kraj da dobieme nekoja para na igrite na sreka bidejki odvreme na vreme gi igram.toa go zamisluvam pa ke vidime ke pokaze samoto vreme.

Па се гледам себеси во иднина како Професор на еден од Универзитети(фала богу до сега се оди како што посакувам), среќно оженет, среќен татко на 3 машки деца, паметна и интелегентна жена, горд ради тоа што би имал среќно семејство и секако на крајот да има среќна старост исполнета со џагорот и палавостите на внуците. My Vision For My Life :)

Кога нешто навистина ќе зацртам мора и да си го исполнам.
Значи се гледам како успешна и убава детективка.Среќна и добра мајка и сопруга.Во стан уреден по мој укус за каков уште од сега сонувам, со својј автомобил.Зачленета во некоја хуманитарна организација бидејќи јас не би била јас ако не ги правам другите безгрижни и среќни.А и да, со многу пријателки и пријатели, секогаш спремни за правење нешто ново,смеејќи се и пиејќи вотка :PТоа е тоа..

Академик. Ќе плетам/везам гоблени со колегите диносауруси во ману.

штознам човече...работам различно од тоа што сум учел....веќе незнам ни сам :)

се гледам ко богаташ кој прави парите да работат за мене
не сакам да работам работа, сакам да заработувам преку инвестирање на пари
од работа нема обично аир

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom