Како се гледате себеси во иднина?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
абе луѓе као прво и прво за 10 години може и нема да постоиме како држава, многу работи ќе се изменат. Најважно е сите да бидеме здрави и живи, здравјето пред се па после се ќе си дојде само по себе.

:mist:za 10 velis a...pa najverojatno ke rabotam kako psiholog vo moja privatna ordinacija,i svesta na narodot nas makedonski ke se razbudi i ke razlikuvaat psiholog od psihijatar i ke doagaat na soveti kaj psiholog bez da se plasat deka ke gi napravat ludi:nesvest:...srekno mazena so licnosta sto me obozava i saka i jas nego,so dve deca,preubava kuka,mazot da mi e uspesen i da go raboti toa sto go saka i da ima golema zarabotuvacka:icon_lol::icon_lol::icon_lol:...site da sme zdravi...:icon_lol:...pa vo globala toa bi bilo TOA:je::icon_lol:

Ja za 10 godina si go gleam istiot odraz u ogledalo,ja so tastatura pod raka i monitor pred mene

posle 10 godini -psiholog vo nekoj kazneno popraven dom,nezavisna so dobar i stabilen maz koj sto ke me ceni pocituva i saka,so edno detence a vo plan ke mi bidat uste 2 i ubava i zgodna kako sto sum si sega:je:

после 10 години се гледам себе како следниот Роналдо

Za deset godini se nadevam deka ke imam uspesna kariera, edno ili dve deca, bi sakala da naucam uste 1-2 stranski jazici, da imam propatuvano dosta.
Ne bi mozela da kazam dali bi sakala da ziveam tuka kade sto sum sega ili na nekoe drugo mesto na planetata zemja.
I dovolno materijalni sredstva za megu drugoto da mozam da izgledam edno 10 godini pomlada.
:kajg:

после 10 години се глеам себеси ист ко сеа, само попаметен

A be gec ti rekov da mi poddajs elektoda 3.25 ,a ne 2.5 aj idu u ku..c.
Se nadevam deka ce izmislat bezzicen drzac za elektrodi se iskinav od kabli molknenje

Псле десет години се гледам како.... исктено врска немам... што биде биде...

За 10 год. ќе имам завршено факултет. Нема да мразам никого и ќе го сакам целиот свет баш како што го сакам сега. Би сакала да работам во некоја организација која ќе им помага на сиромашните, на дискримираните, на луѓето кои страдаат.....

p.s.Сите ги сакам

Па без многу рзмислување...
Со четка и фен во рака - во мојот фризерски салон, мајка на едно дете (по можност да е женско) и со мужето под рака како идеме на сладолед во палма.

Па за 10 години би требало да завршам факултет и пос-дипломски. Не знам што друго може да се случе кога ќе имам 25 години

Се надевам со завршен факултет, вработена со добра плата...маж кој што си го сакам и ме сака....по некое детенце, да ми е убаво средено местото кај што ке живееме.....и се надевам мнооооогу среќна

Za 10 godini bi trebalo da zavrsam fakultet i da se vrabotam i da bidam uspesna vo seto toa.Omazena so dobar ,pameten,stabilen,i ubav maz koj ke me razbira potpolno.
Isto taka sakam da propatuvam i da posetam mnogu zemji i se razbira da imam mnogu pari....

pa sto znam....????
ako poglednam kade bev pred 10 godini......dobro e:)
samo so istata progresija da prodolzi...i obavezno zena i deca:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom