Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во последно време ни ова не ми помага, ќе станам свеж и по пола саат пак ме маваат мислите... Почнав да влијаам негативно на тие што ги сакам, рамислувам да се повлечам на неколку дена... Ова е малце офф топик од темата.vardarce напиша:Кога ме фаќаат улавите или вие како што го нарекувате депресија обично го лечам со спиење, тогаш сум во можност да спијам и по 14 саата. Едноставно легнувам и го исклучувам мозокот, бидејќи се осеќам психички уморен а тоа според мене е полошо од физичкиот умор, колку и да спијам кога ќе станам од спиење се осеќам дека сум ненаспан.
Можеби си и во право , ама само работа и работа и работа му е лекот , па макар и физичка. Мене ко ќе ме фати депресија , зимам чистам по дома ,ја перам колата , возам велосипед итн итн . Значи збориме за краткотрајна (моментална ) депресија и со “горнаведените мерки “ може да се помогне .Emma напиша:i jas go mislam istoto..ako probate da se "lecite" ili slicno, taka samo poveke ke razmisluvate na taa tema a togas e poloso. pustete go toa cudo samo ke si otide kako sto doslo..licno iskustvo:kajg: