Како ја лечите депресивноста?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Депресија лечам на тој начин што одам у гаража,ја забришувам колата,шофершајбната секогаш ја бришам,проверувам масло,вода,глицерин,лежам под неа едно 10-тина минути,гледам улје од кај ми пушта,па дали е масен моторот одоздоле..Во главно си полежувам..

Јас сум хронично депресивна особа, па затоа углавном си седам у соба и размислувам за тоа кога и како ќе умрам, на кој начин, кој е полесниот начин и така. Не ја лекувам,ја развлекувам само.
За целосно лечење само Психолог да ти удри печат и правац на Психијатар.:(

Јас сум хронично депресивна особа, па затоа углавном си седам у соба и размислувам за тоа кога и како ќе умрам, на кој начин, кој е полесниот начин и така. Не ја лекувам,ја развлекувам само.
Зезнато е кога стварно ќе дојде дено за умирање да си речеш... еее цел живот мислев али овој начин не ми текна... пуу џаба толку време потрошено...

Депресија лечам на тој начин што одам у гаража,ја забришувам колата,шофершајбната секогаш ја бришам,проверувам масло,вода,глицерин,лежам под неа едно 10-тина минути,гледам улје од кај ми пушта,па дали е масен моторот одоздоле..Во главно си полежувам..
Som vozis Fiat nema sansi da si vo depresija.(y)

supersi, kiss4e.

p.s. i4 ne sepoznava deka si dupli juzer, hehe.

Социјализирај се повеќе.Ако имаш сон работи на него,фати дечко(добар и нормален што нема да те искористи и да те шутне),најди хоби,земи тренирај нешто,храни се здраво,дружи се повеќе..
Ќе дадеш таму не знам колку илјади денари за ова истово што ќе ти го каже психолог..

Социјализирај се повеќе.Ако имаш сон работи на него,фати дечко(добар и нормален што нема да те искористи и да те шутне),..
уше мобилно да и го напишеше

уше мобилно да и го напишеше
Не треба мобилен,треба само мозок да уклучиш.. интелегенцијата ти служи за решавање на проблемите + клин се клином избија.. тоа е тоа.. патем и знам такви што биле по психолози па од искуство.Само што таму ќе им дадат некоја анти-депресивна хемија.. ништо друго.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom