- Член од
- 24 мај 2014
- Мислења
- 5.309
- Поени од реакции
- 5.928
Preubav link silno povrzan so temava. Videoto e dolgo ama vredi da se izgleda. https://www.youtube.com/watch?v=Fgas9KBhOCM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немале време да бидат депресивни...Спасувале жива глава...mn lugje u depresija
koj znae kako im bilo vo vojnite
Зезнато е кога стварно ќе дојде дено за умирање да си речеш... еее цел живот мислев али овој начин не ми текна... пуу џаба толку време потрошено...Јас сум хронично депресивна особа, па затоа углавном си седам у соба и размислувам за тоа кога и како ќе умрам, на кој начин, кој е полесниот начин и така. Не ја лекувам,ја развлекувам само.
За целосно лечење само Психолог да ти удри печат и правац на Психијатар.![]()
Som vozis Fiat nema sansi da si vo depresija.Депресија лечам на тој начин што одам у гаража,ја забришувам колата,шофершајбната секогаш ја бришам,проверувам масло,вода,глицерин,лежам под неа едно 10-тина минути,гледам улје од кај ми пушта,па дали е масен моторот одоздоле..Во главно си полежувам..
Јас сум хронично депресивна особа, па затоа углавном си седам у соба и размислувам за тоа кога и како ќе умрам, на кој начин, кој е полесниот начин и така. Не ја лекувам,ја развлекувам само.
Социјализирај се повеќе.Ако имаш сон работи на него,фати дечко(добар и нормален што нема да те искористи и да те шутне),најди хоби,земи тренирај нешто,храни се здраво,дружи се повеќе..Јас сум хронично депресивна особа, па затоа углавном си седам у соба и размислувам за тоа кога и како ќе умрам, на кој начин, кој е полесниот начин и така. Не ја лекувам,ја развлекувам само.
уше мобилно да и го напишешеСоцијализирај се повеќе.Ако имаш сон работи на него,фати дечко(добар и нормален што нема да те искористи и да те шутне),..
Не треба мобилен,треба само мозок да уклучиш.. интелегенцијата ти служи за решавање на проблемите + клин се клином избија.. тоа е тоа.. патем и знам такви што биле по психолози па од искуство.Само што таму ќе им дадат некоја анти-депресивна хемија.. ништо друго.уше мобилно да и го напишеше