Како "го искористувате" сонцето?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
277
Во сите можни теми каде што е спомнато сонце сите го сакаат сонцето.Деновиви имаме максимално сончево време...каде делува на вас...и што прававте изминативе сончеви денови?

шетам од 10 до 17 овие денови ,го искористувам максимално
и многу многу сум среќна!:)

не суим видел сонце спијам цел ден до кај 17 и тАка

kaj mene nema sonce VRNE sneg GRRRRRRRRR
strasho sum nakurchen

јас се утепувам од шетање,целиот ден не ми стасува

...и мене. Нозе ме утепаа од лисиче до континентал пеш, СЕКОЈ ден! :pos:

Максимално-Шетање,спортување и све што може да се прави на отворено!!!

Епа разликата е сега што возам со подотворен прозор и побрзо зошто не е влажен патот хехе. Не сум многу по шетањето, ама како и да е сонцето ме прави попозитивен и ведар.

Преку лето го „експлоатирам” за да поцрнам уште повеќе.

Вака, додека траат зимско-пролетните периоди, секој момент на пркнување на сонце го користам за прошетка или (уште почесто) за добра партија фудбал со другарите од маало.

Ми недостигаат времињата кога секој ден после училиште со другарките одевме покрај плажа, имавме едно прекрасно место до езерото одма и кулиравме по неколку саати дневно. Сега многу ретко скоро ич го правам тоа, а за кога не сум слободна не сакам сонце ... така да неможам да го користам ни гледам, тоа мене ме подгледнува чат-пат низ прозор:kafe:

одам на пешачење :) и се шутарам низ градов :)

divine напиша:
Ми недостигаат времињата кога секој ден после училиште со другарките одевме покрај плажа, имавме едно прекрасно место до езерото одма и кулиравме по неколку саати дневно. Сега многу ретко скоро ич го правам тоа, а за кога не сум слободна не сакам сонце ... така да неможам да го користам ни гледам, тоа мене ме подгледнува чат-пат низ прозор:kafe:

Јас тоа го правам секој ден!!:baeh:
Секој сончев ден со другарките после часови одам прво малку покрај езеро, за да не фати сонцето и после на кафица. Мх, мх, мх.. рај нема ништо поубаво од ова сонце. Не пече, а топли.:je:

Обично го користам како причина за да ги спуштам ролетните на прозорците пред да легнам да спијам и за да си ставам цвикери за сонце ако излегувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom