Како ги препознавате лажговците?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Прво самиот поглед го издава,второ ке видам дека е несигурен,трето почнува да д'тка,да се поти...ке видам дека незнае што да каже,ке го прашам после некое време и ке видам што ке ми каже...има уште многу причини за распознавање на лажговците.
:salut:

Nesigurnosta, pogledot, nemanjeto zborovi za razubeduvanje go otkrivaat lazgoto.

Прво самиот поглед го издава,второ ке видам дека е несигурен,трето почнува да д'тка,да се поти...ке видам дека незнае што да каже,ке го прашам после некое време и ке видам што ке ми каже...има уште многу причини за распознавање на лажговците.
:salut:

Nesigurnosta, pogledot, nemanjeto zborovi za razubeduvanje go otkrivaat lazgoto.

ааа пази... има искусни лажговци :)... познавам луге шо ке те излажат а нема ни да приметиш.. се додека не поминеш неколку муабети со нив и ке ја чуеш истата прича во 40 верзии.. еднаш му бил вујко па братучед па комшија па таксист.. бла бла.. во главно на чело им пишува :):uvo:

pa se poznavaat tie od daleku ...
sto e do mene bi gi prepoznala brzo a ako se obide nekoj da me laze sto imam doverba vo nego , prvo ke se obidam da ja izvlecam lagata od nego , a ako taka ne odi ke prasam zosto me laze ... a ako i taka ne odi , e togas sleduva najlosoto , ke znam deka me laze i ke postapuvam na istiot nacin kako sto toj / taa ke postapuva so mene :baeh:

По лажењето :icon_lol:

Ги споредувам со мене :smir:

По погледот:smir::smir:

Работата е што за некои не ни дознаваме, се' додека не е предоцна, односно додека (ин)директно не не' вмешаат и нас во нивните лаги. Има некои личности кои да речам се надарени за тоа, премногу добро лажат, што на крај и самите се внесуваат во своите приказни. Но во принцип, се препознава по тоа што шараат со поглед, несигурни се, менуваат верзии во рок од 5 минути, избегнуваат контакт со очите... Доволно показатели да ни' укажат дека нешто не е на добро...

Се зависи од тоа каков лажго имаш спроти тебе.
Јас имам сретнато луѓе кои се речиси професионални лажговци и преваранти.
Тие ќе те мотаат ќе те вртат и навистина ќе те убедат во тоа што го кажуваат(лажат).
Нив освен ако не ги знаеш што семка се тешко дека ќе ги откриеш.
Луѓето со кои секојдневно комуницирам лесно ги препознавам ,ги фаќам во лага,поради тоа што премногу добро ги знам.

so 6to setilo...ili mozebi go koristam nosot, namirisuvam lagi:baeh:

тешко препознавам луѓе што лажат а мене многу лесно ме препознаваат. секој пат кога сум лажел порано ми солзеа очите. затоа сега многу слабо лажам или па за ептен ситници.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom