Chapstick
Сам свој психолог
Кога некој не го знам доволно-не му верувам,едноставно.
Не се доведувам до ситуација да “откријам“ дека е лажго,туку со тек на време,ако ја заслужи-ќе ја има мојата доверба.![]()
И јас сум иста
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога некој не го знам доволно-не му верувам,едноставно.
Не се доведувам до ситуација да “откријам“ дека е лажго,туку со тек на време,ако ја заслужи-ќе ја има мојата доверба.![]()
Не мора да значи,можеби се нервозни.Сестра ми понекогаш зборува пребрзо а знам дека не лажеКога ќе почнат да зборат пребрзо.

По носот, им расне ко на Пинокио :wink:
Како? Никако.

незнам дали е до мене или до нешо друго ама познавам ловек кога ке ме излаже.. сум приметил на мн луѓе кга сакаат да излажат очите им шараат 100 на саат, гласот на некои им трепери и слично. ако ми е сумлив на приемр после извесно времем ке го потпрашам за некоја работа шо ми ја кажал и ке видам какви одговори ке ми даде. 2 3 различни одговори = лажго. сепак постојат луѓе што знаат совршено да те излажат и да те натераат да поверуваш толку многу едноставно те зашеметуваат но сепак на крај вистината излегува на виделина па порано или покасно се дознава се.