Насекаде се. Не е прашање како да препознаеш лажго, туку како да препознаеш искрен човек. Лажговците се насекаде.
+

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Насекаде се. Не е прашање како да препознаеш лажго, туку како да препознаеш искрен човек. Лажговците се насекаде.
Golem nos imaat.
Ова жива вистина. Бившиот имаше нос за сечење бурек чија големина беше правопропорционална со лагите кои ги кажуваше.![]()
Сигурно не си мислела така дур си била со него.![]()
можам да препознаам некој кога лаже и тоа кога низ муабет кажува нешто а за тоа нешто ми имаа кажано или сум го имала прашано и секој пат е различен одговорот а јас меморија имам јака и се сеќавам што кажал претходно.
Само ќе кажам дека луѓето коишто лажат и мислат дека не лажат со тоа што ни го кажуваат тие не не лажат само нас тие се лажат и самите себеси.
А ќе можеш ли да препознаеш дека некој те лаже ако истиот си ги прати муабетите? Извежбан си е, знае што кажал последно, и тој има јака меморија ко тебе... Пошто кога некој ќе смени три различни приказни за една иста ситуација треба да си теле да не сфатиш дека те лаже, така да - тоа и не е баш некое препознавање на лагата.
тоа со различните приказни го набројав како еден од начините но можам да препознаам и кога ја кажува и истата приказна и во овој случај тој што си е научен да лаже ќе си кажува може иста приказна но секој пат ќе биде пофилувана и не е само оваа еден од начините за да препознаам тој што лаже можам да го препознаам и по лицето. погледот, начинот на движење на телото. гласот ......... но пак ќе повторам дека луѓето коишто лажат и мислат дека не лажат со тоа што ни го кажуваат тие не не лажат само нас тие се лажат и самите себеси.
Убаво што ги препознаваш и убаво за јаката меморијата, ама вакви ситни лажговци сме сите.можам да препознаам некој кога лаже и тоа кога низ муабет кажува нешто а за тоа нешто ми имаа кажано или сум го имала прашано и секој пат е различен одговорот а јас меморија имам јака и се сеќавам што кажал претходно.
Само ќе кажам дека луѓето коишто лажат и мислат дека не лажат со тоа што ни го кажуваат тие не не лажат само нас тие се лажат и самите себеси.