Како давате „корпи”?

• Креатор на темата Креатор на темата mary_jane
  • Време на започнување Време на започнување
Досадна сум, напорна... Го терам да мисли дека немаме ништо заедничко и самиот да свати дека е крај на врската. Го одбегнувам, не му се јавувам, не излегувам со него или пак му се јавувам на секои 5мин, го прашувам дали да се лакирам со темнорозев или со светло розев лак, му се лутам ако не ми се јави околу пола саат, му кажувам каков материјал чорапи сакам да носам...Зависи од типот...

Ѓубре сум, ама само со некој кој заслужил :pipi:

Многу поштувам директни муабети и директни девојки кои работите ги кажуваат во "фаца" без кружење. Од моја страна јас не сум таков ме боли тоа што ке и го плеснам во "фаца" ама после осекам некоја тежина во мене, за тоа секогаш пробувам муабетот што сакам да и го кажам е околу наоколу :toe: ама мислам дека тој муабет сто ке и го казеш по ке те поштува и ке те свати како ти било одколу дуректно во "фаца" и ке си мисли дека некеш никогас да ја видиш :tapp:повеке

Нека пише некој од апла помладиве дали уште го применуваат методот : на ти 5 денари оди по корпа и слични некои такви шалабајзерски фори од нашето минато :icon_lol:
Инаку корпи, зависи од моментот и ситуацијата, летале вака или онака, ама тоа не ми ја исполнувало машкоста и егото, па да се осеќам ко не знам што, сепак ми било бед и за цурата, ама јбг тоа е...

Нека пише некој од апла помладиве дали уште го применуваат методот : на ти 5 денари оди по корпа и слични некои такви шалабајзерски фори од нашето минато :icon_lol:
Инаку корпи, зависи од моментот и ситуацијата, летале вака или онака, ама тоа не ми ја исполнувало машкоста и егото, па да се осеќам ко не знам што, сепак ми било бед и за цурата, ама јбг тоа е...
Објасни малце за ова :)
Иначе јас, директно у фаца, нема бегање, криење, кукавичење:tv:

:pos2::pos2::pos2::pos2:...не ги можам вие фори,стварно,многу ми беа смешни.
Кај нас беше нешто у стилот,и даваш 5 денара на девојката и и викаш:Ни за волку не вредиш.:):)
Објасни малце за ова :)
Eпа мал си изгледа,то ти је:pos2:

У случај да ми пушти другарчињата да ме убедуваат дека не знам што пропуштам, го барам на рецепција лично и персонално. На шо личи тоа шесто души да мољакаат. Све помалце и помалце достоинство имате. Инаку, не се курчам. Има и место и време да се прам јака пичка, и тоа не е наведеново, во најголем број од случаите. Најне-ветувачкиот окез на фаца, и најфино што можам. А се погодиле и нефаспитани ментални склопови џанам од планина симнати, па на такво понашање сум си дозволила и побезобразна да сум. Ако си го бара со боринче фала богу ќе го спуштам. У екстремен случај, и другар ми си дозволил у мое име. :icon_lol:

А со некој со кој веќе имам сериозно нешто, тоа е раскинување, не корпа. И е тешко и болно, во случај барем малку, барем во некој момент од тоа да си чувствувал нешто за другиот. Кој може тоа да го третира као играчка, свака част. Деца.

Па веројатно на фин начин...Онака не осетно да ја откачам а она да не ни почуствува дека е откачена а веќе мене да ме нема од пред неа.ТИ ТЕКНУЕ?

Јас на пример,корпи давам доста лесно.

Pa nikogas ne sum maval vlice sekogas odokolu vrtam vrtam i ce go kazam ednas... ili pa ignoriram ne odgovaram na povici pa ce se isponasam nesto se so cel da svati deka mi e preku K*r od nea se dodeka ne svati samata deka ne e pozelna vo moja blizina ;)

Треба да праиме муабет.... И мислам дека на сите веќе им е јасно што треба да очекуваат :) Али секогаш си кажувам директно и искрено, иако некогаш и сокривам некој дел од вистината за да не биде толку лошо.... Мразам врти сучи :)

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
Последниот пат беше на свадба кај една моја братучетка, можеби бев малку груба ама тоа е кога не сакам да давам лажна надеж на некого па да се разочара повеќе:) сирото дете беше усрамено, а јас не го погледнав ни во очи едноставно на игнор го ставив, тоа беше вториот пат кога ме покани да играме. затоа и многу често не излегувам сама или со другарки, да не давам корпи, да не гледам разочарани лица;) а најмногу да не се расправам со мојон.:pos:

Значи кога ке слушнам `треба да правиме муабет` ха ха,океј... одамна не сум била у драматична ситуација, и ако некој не ми значи ништо немора ни муабет да правиме, 2-3 јасни збора и тоа е тоа.

Дипломата сум огромна, па вртам одоколу најчесто ништо конкретно не им кажувам се додека не станат напорни и морам да изреагирам, но и тогаш сум фина и културна, Ако можам се тргам од тој дечко или вртам глава, со друг правам муабет, тоа му е добар знак да не сакам да зборам со него и нејќам ништо. Ретко кога сум морала да кажам во фаца, едино ако баш претерал..

У случај да ми пушти другарчињата да ме убедуваат дека не знам што пропуштам, го барам на рецепција лично и персонално. На шо личи тоа шесто души да мољакаат. Све помалце и помалце достоинство имате. Инаку, не се курчам. Има и место и време да се прам јака пичка, и тоа не е наведеново, во најголем број од случаите. Најне-ветувачкиот окез на фаца, и најфино што можам. А се погодиле и нефаспитани ментални склопови џанам од планина симнати, па на такво понашање сум си дозволила и побезобразна да сум. Ако си го бара со боринче фала богу ќе го спуштам. У екстремен случај, и другар ми си дозволил у мое име. :icon_lol:

А со некој со кој веќе имам сериозно нешто, тоа е раскинување, не корпа. И е тешко и болно, во случај барем малку, барем во некој момент од тоа да си чувствувал нешто за другиот. Кој може тоа да го третира као играчка, свака част. Деца.

Strojnici :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom