Како давате „корпи”?

• Креатор на темата Креатор на темата mary_jane
  • Време на започнување Време на започнување
Jas go kratam muabetot stanuvam nogu vulgaren

i kazuvam

te slusam te slusam sakas li ti da mi go ispusis sea ili ke filozofirame cela vecer posto samo toa mozam da ti go ponudam

Obicno pomisluvaat deka sum seljak i napalen i se frapiraat...

arno ama utre denta u 90 posto slucai pak se javuvaat i vikaat :

Pa Ok pa sto ne mi kaza direktno :) Ne sme se razbrale ... mislam podirektno od da mi go ispusis ne znam ama oni posto ne davaat od prva vecer glumat frapiranost jebiga zivot

Како давам корпи? Скок-пук.

п.с (пауза барам)

Direktno.
Posle nekoi iskustva razbiras deka onoj del od vrskata kade sto se karate,se prepirate i raspravate za se i seshto i gledate kako `ljubovta vi umira pred oci`...e apsolutno nepotreben i kontraproduktiven!
Of the new horisonts of love you go....bye-bye :back:

Девојко не сум јас за тебе. ти си преубава за мене :)

За непознати секогаш се наоѓа некое другарче во близина да му каже дека ми е дечко, многу интересна работа бај д веј...
За познати изговорот ми е заљубена сум во друг...
За ,,другарчина,, истото само му се додава она те сакам и поштовам премногу ама САМО како другарче...
За некултурните е најлесно, можеш да им го спопикаш од каде сакаш и како сакаш.
Али секогаш сум фина до крај

mnogu ednostavno ke prestanam da go baram ke go odbegnuvam,pa ako ne svati ke go izvaram,i ako prosti,preku tel sorry ne ide vaka i kraj.ne znam dali ke go ignoriram no moze malce da mi e zal za nego

Jas go kratam muabetot stanuvam nogu vulgaren

i kazuvam

te slusam te slusam sakas li ti da mi go ispusis sea ili ke filozofirame cela vecer posto samo toa mozam da ti go ponudam

Obicno pomisluvaat deka sum seljak i napalen i se frapiraat...

arno ama utre denta u 90 posto slucai pak se javuvaat i vikaat :

Pa Ok pa sto ne mi kaza direktno :) Ne sme se razbrale ... mislam podirektno od da mi go ispusis ne znam ama oni posto ne davaat od prva vecer glumat frapiranost jebiga zivot

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ме насмеа ццц

Корпи паа само го игнорирам и му давам до знаење дека несакам да губам време со него. Директно пред се, зашто не сакам после да излезат некои глупости у стил сум давала лажна надеж и слично.

Koga krajot e ochigleden, obichno gi trujam partnerkite...Tajno, normalno...No (wo)men, no problem...:toe:

хмм, па порано беше она детско и срамежливо преку другарки и другари :) лол, ама сеа и имам некој мерак у лице да го направам тоа, сакам да видам реакција, е сеа јез да некој у тој момент покажуваат лице и ќе се направат како ич к.. да не ги боли :) лол. али увек тоа го правам несо у стил абе глеам дека веќе не ни оди , те сакам само како другар ова она ... никат не сум кажала на некој вистината ( ВЕЌЕ СИ МИ ДОСАДЕН ) хаха

Културно и одоколу, немам способност да се правам пичка америчка и да го одебувам дрско и сурово у два потези, иако некои знаат да бидат толку напорни што само таков „третман“ би ги оддалечил на безбедна далечина.

Проблемот е што некои мажи се толку мутави у однос на препознавање боди ленгвиџ, мали знаци, читање меѓу редови... Човек после да се кае што не им кажал најдиректно што може: „скини ми се скурца човече!“.

Секогаш репликата "Имам дечко" пали.Кој идиот би сакал да ризикува да му дојде "дечко ми" и да го зачука?:)

Онака..нај обично..Ја мислам доста беше,лепо је било док је трајало..без многу филозофии,плачење,лигавење и слично.

eh da vcera aknav edna korpa na bazen.sedime jas i drugarka mi se soncame fino lepo eden zema so topka sutira nakaj mene,za zal u glava me akna i jas spremna da mu se deram ovoj zdr jas sum toj i toj mn mi se svigas aj se muvame!!ja go gledam i koga go oterav posle mu bese strav da mi se doblizi do peskirot a kamoli do mene....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom