Како да започнеш разговор со девојка која не ја познаваш?

• Креатор на темата Креатор на темата <Boyka>
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
prasav i vo temata za strankinji ama ja i ovde :D dali mislite deka ako ste vo nekoja dr drzava mn polesno i posamouvereno ke priojgate na zenski i nema da ve boli k*r deka ke bidete odbieni poso tamu nikoj ne te poznavat, a i porazlicen e mentalitetot(poopusteni se zenskite i sl.) ke bidete mn pouspesni otkolku vo makedonijava..?
Никаде не се различни девојките (зборам за тоа демек поопуштени). Исто е и во странство, верувај ми (искуство), ако се осеќаш нервозен тука ќе бидеш и таму (и обратно).

Добре бре вие се по кафичи ли бркавте девојки,
јас не трошам муабет,не зборам - јас работам
ја пратам прво ден-два-три,сокриен во близина на селскиот бунар кога доаѓа,како полни,колку носи,каде ги носи,
потоа еден ден се појавувам,и ги земам наполнетите бардаци,
а понекој ден богами и кофи,и тргнувам сам,таа изненадена на оваа постапка ме прати.И ги оставам пред порти.Го напуштам местото без збор.И така некое време се истото,само што сега јас почесто и почињам да го вртам колцето додека ја меркам.Гледам ставила и кармин.
По некое време,мене не ми е до брзање,таа не може да издржи и ме прашува.
-Ти зошто секој ден ми ги носиш кофите. И како ја знаеше мојата порта.
- Што не ти кажале твојте,ти си таксана за мене,од малечка.
Зината ја оставам без збор,одам кон плевната и влегувам, слушам се приближува и таа,веќе се раскопчала и влегува.

^
Хахахаха, класика, стара школа знае на кое копче да стисне. :):)

Би препорачал на сите тинејџери да бараат совети на овие теми, ептен помагаат.

^
Хахахаха, класика, стара школа знае на кое копче да стисне. :):)
што да се прави,такви беа времињата,
и говеда сум им носел на пасење,и тутун сум им берел,
и афион сум им режел а богами и цел ден сум им држел некоја стара фанела помеѓу рацете додека ја расплетувале во клопче а се за да и „бркнеш“ троа под елекот.

Добре бре вие се по кафичи ли бркавте девојки,
јас не трошам муабет,не зборам - јас работам
ја пратам прво ден-два-три,сокриен во близина на селскиот бунар кога доаѓа,како полни,колку носи,каде ги носи,
потоа еден ден се појавувам,и ги земам наполнетите бардаци,
а понекој ден богами и кофи,и тргнувам сам,таа изненадена на оваа постапка ме прати.И ги оставам пред порти.Го напуштам местото без збор.И така некое време се истото,само што сега јас почесто и почињам да го вртам колцето додека ја меркам.Гледам ставила и кармин.
По некое време,мене не ми е до брзање,таа не може да издржи и ме прашува.
-Ти зошто секој ден ми ги носиш кофите. И како ја знаеше мојата порта.
- Што не ти кажале твојте,ти си таксана за мене,од малечка.
Зината ја оставам без збор,одам кон плевната и влегувам, слушам се приближува и таа,веќе се раскопчала и влегува.
Германски порнич со старо-Македонски шмек.
Која креативност ја имаат нашиве луѓе тоа е едно чудо.... ти ибам политичари и се...

што да се прави,такви беа времињата,
и говеда сум им носел на пасење,и тутун сум им берел,
и афион сум им режел а богами и цел ден сум им држел некоја стара фанела помеѓу рацете додека ја расплетувале во клопче а се за да и „бркнеш“ троа под елекот.
Поштувам. :)

Почни со насмевка... Битно е да те има приметено пред да направиш вербален контакт, а не да се појавиш ко гром од ведро небо. А кога више ќе почниш муабет, би требало да си иде сам по себе, спонтано... Ако не иде, заврши си го муабетот пак со насмевка, мило ми беше што те запознав и барај нова жртва. :)
Иначе не биди толку директен дека си заинтересиран за неа... Доволно е што си и пришол, фразите многу си убава, згодна, убави очи, ти си нај- во дискотекава, бла бла бла, нема да те одведат далеку (освен ако не ти е целта за една ноќ)... И сам знаеш дека она што е на послужавник не е примамливо. Доза неизвестност вреди многу.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom