Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да сакаат и сега ќе направат....со вештачкава интелигенција може се што направил човек 100 пати боље да се направи. Ама некад во уметноста(музиката) треба oдредена доза на шкарт.....тоа е веќе до мајсторот и до слухот јбг.

Да сакаат и сега ќе направат....со вештачкава интелигенција може се што направил човек 100 пати боље да се направи. Ама некад во уметноста(музиката) треба едредена доза на шкарт.....тоа е веќе до мајсторот и до слухот јбг.
Можда и финтата е у чкартот а не у калапот...

Можда и финтата е у чкартот а не у калапот...
Малку е и субјективно искуство, иако се е добро познато за брановите и резонанцијата.
Се надоврзува видеото на @Bafra тука со златната фрекфенција :)

После обавезно ќе ве замарам со имиња на македонски на одредени дрва!!! Само прво одам да свртам кругче, нејчр ис колинг ми :)

фала!!!

А стварно зашто па 3... Оти не 1,2 или па 4 :toe:
Суеверие некое ќе да е :cautious: ...или па фамилија се тато мама и наследник.

Машала, доста финансии трошиш на нив, а тука се жалиш за цена на семиња :P
Кај мене е се непарно, на "тек". Ја и јајца коа купуам, глеам непарно пакување

Не ми докажа ништо...како со црниот орев што испадна обична штеточина...
ti rekov ke proveram dali e crn orev izleze deka sepak e orev nie si go znaeme kako div orev a bil poznat pod ime rajsko drvo ,a okolu goliot covek neka ti poglednam u tema dobi i slika eve ti ja pak
90126240_816404345505875_2978708348335030272_n.jpg

И ја не ти побарав див орев..што не е ни ебан орев...
И ова е погрешно дрво..
Ебаната кора треба да биде цревна...

И ја не ти побарав див орев..што не е ни ебан орев...
И ова е погрешно дрво..
Ебаната кора треба да биде цревна...
losh kvalitet na slikata momce ,korata e crvena toa e GOL COVEK ,a okolu negiranjeto za div orev deka ne e od sortata orevi donesen od nekoj francuzin od tajland ete ti ja wikipedija nekade div orev,nekade rajsko drvo nekade kiselo drvo baraj pod kiselo drvo ke se uverish deka e od sortata orevi ,mada se uveri ,i deka ova e gol covek ama pusta ti tvrdoglavos ne ti dava da si priznaesh

losh kvalitet na slikata momce ,korata e crvena toa e GOL COVEK ,a okolu negiranjeto za div orev deka ne e od sortata orevi donesen od nekoj francuzin od tajland ete ti ja wikipedija nekade div orev,nekade rajsko drvo nekade kiselo drvo baraj pod kiselo drvo ke se uverish deka e od sortata orevi ,mada se uveri ,i deka ova e gol covek ama pusta ti tvrdoglavos ne ti dava da si priznaesh
Имплицираш уште дека сум ќор ///
Каде е лупењето..
Каде се тенките гранки???
Каде е зелената кора/???
Каде се плодовите????
И ја гарант не ти побарав див орев, само да те потсетам...

Имплицираш уште дека сум ќор ///
Каде е лупењето..
Каде се тенките гранки???
Каде е зелената кора/???
Каде се плодовите????
И ја гарант не ти побарав див орев, само да те потсетам...
slikata e slikana vo februari ,a jas ti fotnav div orev i te prashav da ne e ova koj e od semejstvoto orasi -kiselo drvo korata mu se lupi dava cvetovi sekoe drvo vo odreden vremenski period i mesec koga e slikan e vo pocetok na februari da za tvoj kejv nesakash pak da go slikam i tvrdoglavos pa jas gi gledam sekoj den uste nekoe vreme ke se lupi korata

Знаејќи те тебе, можда за нешто трето збориш.
Плод или GTFO..

ti rekov ke proveram dali e crn orev izleze deka sepak e orev nie si go znaeme kako div orev a bil poznat pod ime rajsko drvo ,a okolu goliot covek neka ti poglednam u tema dobi i slika eve ti ja pak
Прегледај го приврзокот 250450
@коцка да го избистрисх сликицево те молам ocigledno nekoj slabo gleda pa poradi negovata tvroglavos a moj losh kvalitet OVA NE E GOL COVEK vrvo crveno so zelenkasta luspa sto koga e fotnan tek ja oformuva ,daltonisti ne sme se se gleda ama ako kocka saka ke ti ja izbistri za tvoj vid ,inaku nema 200 piramidi tuku 140 pronajdeni dosega i kamen od 20 tona

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom