Kako da go otkacam?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Upita muž ženu:
- ljubavi imaš li ti neke seksualne fantazije?
- da naravno... maštam da nežno vodimo ljubav na pesku, dok se čuje romantično zapljuskivanje talasa. Uživamo u mirisu mora, pijemo kvalitetno vino, smejemo se. Pa opet vodimo ljubav...
- Jesam li ja gore ili dole?
- Ti si kod kuće!

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
goglash si ti pa procitaj vidi sto e klasicna dama kolku stilovi gi ima ,a ova e naj old varijanta dama e i na sahovska tabla ima ruska ,francuska dama i eden kup slicni igri koja e razlikata od dama krcopajka do dama na sahovska tabla exeeeeeeeee do venera sepak e dama site ja igraat klasik dama bez dijagonalni linii

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
goglash si ti pa procitaj vidi sto e klasicna dama kolku stilovi gi ima ,a ova e naj old varijanta dama e i na sahovska tabla ima ruska ,francuska dama i eden kup slicni igri koja e razlikata od dama krcopajka do dama na sahovska tabla exeeeeeeeee do venera sepak e dama site ja igraat klasik dama bez dijagonalni linii
Kaže djevojka dečku:
'Puno sam slušala o tome kakav si u krevetu.'
'Ma daj, nije to ništa posebno.'
'Da, tako sam i čula.'

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.530
Поени од реакции
4.360
Дама, како checkers/draughts се игра на шаховска табла, или 8 на 8 или 9 на 9...зависејќи и од други регионална табле.
Додека оваа мица е morris....И слоевите /линиите дијагоналите зависат
1589054483757.png

1589054596223.png

имам бидено и варијатна
Untitled.jpg

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.714
Поени од реакции
37.693
@pozdrav eden topol .... priznaj deka gi trolash ipsa i hepra... za da pishuvaat na dolgo i shiroko..... :D
и тоа за секунд таму во религија... и веднаш доаѓа во играчница каде лабиум и јас играме со шутрак...да не пропушти тројка! :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom