Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
После обавезно ќе ве замарам со имиња на македонски на одредени дрва!!! Само прво одам да свртам кругче, нејчр ис колинг ми :)

фала!!!

Внимавај каде мочкаш, нели читаш @Bodhidharma како се зезнал со пчелата и мочањето.... Уствари додуша тој така се правда, сигурно експирементирал нешто :D

Затоа Тарзан пред да води љубов со Џејн и мавал клоца, да не има пчели во дупката.

Оваа е најбоља тема! Какви корони, Сакате ли тројка, Денов звучи како...
@DenaM, благодарам!

Ради "пациентите" во неа, затоа ти е таква.
Исто да не заборавиме дека модераторот Никола ја спаси, многу дуп(ш)егрижници бараа да биде затворена :P
Не може да им се земе за зло, сепак љубовта за нив е непозната именка, па затоа се исмејуваат и со мамичките и со возрасните итн итн, ама млади се, има време.

Кај мене е се непарно, на "тек". Ја и јајца коа купуам, глеам непарно пакување

Кажав ја некое суеверие ќе да е.
Ај да пробам и ја со непарно, белким ќе сфатам што е финтата :confused:

20200509_202200.jpg

Ете..готово..
Треба улепшавање и тие ствари, и покрај ..помали проблеми...
свршена работа...
гуд најт евривади

Toa e варијантата со 9. имам играно со 12. Исти правила, повеќе потези..
Знам што правам..
Гледам и да биде версатилна. Со 9 можеш да играш на шема со 12 ама не обратно...
Автоматски споено мислење:

klasicna dama nema dijagonalni linii momce ,ako sakash igraj i drug tip na dama na shahovska tabla so preskonuvanje ova e MACA za deca :D kako sto tabla e tapla edna a ima cetiri stila na igranje 1 tepan pul,2 grckata,3 potisnuvackata i za deca 4 brojanka :D

klasicna dama nema dijagonalni linii momce ,ako sakash igraj i drug tip na dama na shahovska tabla so preskonuvanje ova e MACA za deca :D
Нели беше дама според тебе а не маца....
@Стев taa igra ne se preimenuva i sme ja igrale od deca so keramidga nacrtano i so tapi od shishe se VIKA DAMA PAZI DA NE TI NAPRAVAT KRCOPAJKA KOGA KE JA IGRASH :D
Сакаш да те блокирам или не?

Можеме да играме...:aplauz:
Јас овој го тратив од прва:jeeee:Добар сум за второ одделение :pos:

Нели беше дама според тебе а не маца....

Сакаш да те блокирам или не?
klasicna dama od koleno na koleno sto se igra nema diagonalni linii ili e na sahovska tabla pa ti blokiral ne blokiral i toa me zabole dama

klasicna dama od koleno na koleno sto se igra nema diagonalni linii ili e na sahovska tabla pa ti blokiral ne blokiral i toa me zabole dama
Kaко може едно да биде дама а друго маца, иако на друг јазик имаат исто име? Ај сеа, не биди контрадикторен....
или да те потсетам како кукаше кога беше игнориран?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom