Добро, да те прашам, до кога мислиш да се занимаваме со ова? Ако некој те оштетил, пријави го, форумот си има правила, има кој да провери. Или, отвори нова тема, може ќе има заинтересирани. Мене, искрено, шо би рекол некој, ме боли цеф...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро, да те прашам, до кога мислиш да се занимаваме со ова? Ако некој те оштетил, пријави го, форумот си има правила, има кој да провери. Или, отвори нова тема, може ќе има заинтересирани. Мене, искрено, шо би рекол некој, ме боли цеф...
kalimero ne go poznavash vari rakija od dete ama ne ja pie ne e alkoholicar ima eden prst diplomi sportski i natprosecen i.q toa ke ti go dokaze ceneta licnos koja me ubucuvala raboti posteno posten e realen i lebotvorec prashaj za mene licnos od spotot na toni zen site sme ist vo prvite minuti na spototО....жити мене///
калимеро...ај дрмни две три чашки ракија....
Еве вака, Топол нема врска со ова... јас беффф!ajmo @BenDover nasoj cenenoj publici i poneznoj polovini sad objasni ovo sa 76,2% PRECIZNOS Прегледај го приврзокот 250273![]()
![]()
![]()
У твој случај е тоа е за медицински причини,дизинфекција и јавно здравје...ajmo @BenDover nasoj cenenoj publici i poneznoj polovini sad objasni ovo sa 76,2% PRECIZNOS Прегледај го приврзокот 250273![]()
![]()
Автоматски споено мислење:
kalimero ne go poznavash vari rakija od dete ama ne ja pie ne e alkoholicar ima eden prst diplomi sportski i natprosecen i.q toa ke ti go dokaze ceneta licnos koja me ubucuvala raboti posteno posten e realen i lebotvorec prashaj za mene licnos od spotot na toni zen site sme ist vo prvite minuti na spotot
Знаеффф!Еве вака, Топол нема врска со ова... јас беффф!
Типците кои ги хакираа мејловите на Хилари и Педеста ми се другари, ми дужеа услуга и ги ангажираффф... само пошто Кајгана има појака заштита и од Пентагон се јавифф и кај другар ми Путин да го појача хакерскиот тим со неговото тајно оделение за интернер шпионажа... они заедно успеаа да ја хакнат Топол, да те најдат тебе Иле и да пуштат овде линк... али постот беше избришан од хакерскиот тим на Кајгана...
Дали си ти Иле под дејство на 6 или 8 или 12 пива во моментов?
Одлична тактика да не ангажираш у муабет мора да ти признаам....
![]()
a mene stuc bash e prijaven i faten od kajgana policeДобро, да те прашам, до кога мислиш да се занимаваме со ова? Ако некој те оштетил, пријави го, форумот си има правила, има кој да провери. Или, отвори нова тема, може ќе има заинтересирани. Мене, искрено, шо би рекол некој, ме боли цеф...
Не ми одговори, до кога ќе се занимаваме со ова? Да знам, дали да одам да садам патлиџанитеa mene stuc bash e prijaven i faten od kajgana policeza nego ,a sto so glumenjeto vashe i iskrenosta i omalozuvanjeto kon mene edna zlica vegeta i se je vkusno toa go kazuvashe oliver mlakar
![]()
![]()
Ко кје ми текне дека гласафф за тебе и сопругата бакнежот... а ти вака ми враќаш..... ме инволвираш у афери.... немаш ни благодарам!a mene stuc bash e prijaven i faten od kajgana policeza nego ,a sto so glumenjeto vashe i iskrenosta i omalozuvanjeto kon mene edna zlica vegeta i se je vkusno toa go kazuvashe oliver mlakar
![]()
![]()
Ти збореф да не унасаш толку емоции!Ко кје ми текне дека гласафф за тебе и сопругата бакнежот... а ти вака ми враќаш..... ме инволвираш у афери.... немаш ни благодарам!
Прегледај го приврзокот 250280
Да..Не ми одговори, до кога ќе се занимаваме со ова? Да знам, дали да одам да садам патлиџаните
nikoj ne te teral a drugo toa e 21 g ljubav vredi da se slavi kako zlatna svadba ako si cul ili se ucish od google ??? moze i kako u w-c ovde nema ljutish otvoren pasiusКо кје ми текне дека гласафф за тебе и сопругата бакнежот... а ти вака ми враќаш..... ме инволвираш у афери.... немаш ни благодарам!
a marijana i indijana sadish za medicinski celi
RADO BI TI PRATIL NEKOGASHEN PRIJATELE A SEGA ZADGRBNJAK NEKOJ VIDEA OD MENE PA I NA STEV AMA NEZNAM KAKOКо кје ми текне дека гласафф за тебе и сопругата бакнежот... а ти вака ми враќаш..... ме инволвираш у афери.... немаш ни благодарам!
holtikulturistite se najsumlivi od ljubopitnos bockaat po neko sedsРакија е за мединиски цели. Сприутуален не сум и никогаш не сум подржувал трава култура...