ах, така лиKaко што можев да соберам од без врска постовите..некој на оваа тема постирал негови информации на фесјбук или нешто такво....
и да се цитирам самиот себеси обидува да изиграва дрти хери,....
Mene mi e dosta, cel den me podjebavaat, malku da odmoram...mojt?Ај бе да се заебааме!
Информации од фејсбук на форумов....ах, така ли
фала
значи, некој земал од форумов информации за калимеро и ги постувал на фејсбук
ок, ќе имаше логика да имаше на форумов информации за калимеро
вака, личи и ти ко да не си сфатил најдобро
може сектава има некои тајни начини на говор по кои се разбираат само они меѓу себе, а нас ни личи дека не контаме
кој ќе го знае...
нека се живи и здрави, друго не знам што
Моит, ама никогаш не знаеш што ќе пропуштиш!Mene mi e dosta, cel den me podjebavaat, malku da odmoram...mojt?![]()
а обратно значиИнформации од фејсбук на форумов....
што се тиче до таен говор....повеќе како пијана тепачка него секташка дрндања...
ne bedam nikoj da ne digame prashina a sto bara taa po tie dilate ,fb,i slicni aplikacii?? jes da ne e zabraneto ama kolektivnoto ismejuvanje ??? i pravenje haucinacii toa koj ke go opravda ti ??? iskreno ?? ili moze ben ???...а бе дојдоа тие „поиманемам“ член и фрли петарда тука и се скри зад грмушка смеејќи си чекаше да пукне петардата и да види кој ќе наседне, кажав линкот што го споделил „поиманемам“ демек некој му дал линк од ФБ, е само заебанција со што ќе си го видиш сопствениот ФБ и ќе те фати паника демек твојот ФБ профил го има членот, а бе финти како деца мали па вие наседнувате, аман бе големи сте зарем овие финти не ги регистрирате? толку ли сте наивни? односно не сте наивни, туку не знаете да се справете со ФБ и форумски финти...
...ајдете доста, никој никому не споделил ниту фотографија ниту линк, овие помладиве од страна читаат и сакат да си играат со вас...демек ај да идеме да ги зезаме овие во ова тема...е тоа е тоа!![]()
ti porasni za da ja otstranes opsesivnosta od klint isvud ,ako sum mu pratil nekomu slika neznaci i da buricka po tie slozeni raboti @bijons I OVDE JAVNO KAZUVAM SAMO TI GO IMAS MOJOT F,B PROFIL ZA VTORI DEL RAMBO NEJKAM NEKOJ KOLEKTIVNO DA ME ISMEJUVA I PRAVI DEKA HALUCINIRAMKaко што можев да соберам од без врска постовите..некој на оваа тема постирал негови информации на фесјбук или нешто такво....
и да се цитирам самиот себеси обидува да изиграва дрти хери,....
Е ко ви велат тацна да се напрајте доле, или квалитетни гаќи, а не се танга или жбунови, сега нека ве скубе.
A JAS POVIKAJ PRIJATEL dva pati kako me vregashe vcera deka si angel sega jades grav pa puf ili trt ???Se mislam dali da otvoram nova tema "KAKO DA GO OTKACAM" vtor del![]()
mali ela da cika veljo konusna osovina ,popi lekic od 2 za tvoj izgovor takvi ko tebe sto sekoj zbor mu e ameri na grb sum gi kacuvalИнформации од фејсбук на форумов....
што се тиче до таен говор....повеќе како пијана тепачка него секташка дрндања...
Trilece