Kako da go otkacam?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 декември 2012
Мислења
2.745
Поени од реакции
7.263
Да..
Еве ги мојте чериПрегледај го приврзокот 250281
треба да ги проретчиме викендов...
Да знаеф! Ја за моите Шери фукнав 300 ден денес
brate @Bodhidharma daj ushe nekoj spojler... za kalimero ... da go opushtime!

A ti ile... kazi nekoj vic.... inaku ne gledam poeta u muabetot...
Ја планирам да заметам коа ќе се фратам. Сеа шетам кучиња

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
RADO BI TI PRATIL NEKOGASHEN PRIJATELE A SEGA ZADGRBNJAK NEKOJ VIDEA OD MENE PA I NA STEV AMA NEZNAM KAKO
Автоматски споено мислење:

RADO BI TI PRATIL NEKOGASHEN PRIJATELE A SEGA ZADGRBNJAK NEKOJ VIDEA OD MENE PA I NA STEV AMA NEZNAM KAKO
Stavi gi na jutub i prati link ovde... a ti ile kje imash mnogo povekje prijateli u zivotu ako ne seresh!

Ja kje prodolzam pak da te ignoriram....

Aj ostani mi so zdravje!

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
a seka @pozdrav eden topol si ja ima muvata na mini valot ,ja ke iskuliram so muzika i dokaz deka ne halucioniram bez smea na cuzdi grb kolektivna i slava dzastis ol kamin beck :tapp: :boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::pos:

Stavi gi na jutub i prati link ovde... a ti ile kje imash mnogo povekje prijateli u zivotu ako ne seresh!

Ja kje prodolzam pak da te ignoriram....

Aj ostani mi so zdravje!
ima ile mnogu prijateli i toa na nivou koj ti nemozesh da go svarish dva prsta da kliknam i imam se na lager a sranjeto e fizioloska potreba no od anus ne od usta imam koza za opinci :tapp: :boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::pos: ne gi menjam ja ko ti kaj tie taborot od pred 8 meseci,pa 3 i ovie ke te osetat sto shizik si

Последно уредено:
Член од
16 декември 2012
Мислења
2.745
Поени од реакции
7.263

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.530
Поени од реакции
4.361
Овие шо ги купив денес, малку поинаку ми личат. Кујзнае шо ми утрапи тој. Башка, син му ме праша, дали сакам лубеница
Мојве се од семки...стари 4-7 години....
ги посадив...можда крај на март--прва недела април....

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Imav edni semki od blagoslovenata treva i m i z ...... gi izgubiv:facepalm:

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
@BenDover probaj so ovaa taktika, stos mozda ke karish poveke od svalerska strana :tapp: :boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::pos:

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.719
Поени од реакции
37.707
Нема назад додека не се разјасни што е работава, сега јас сум мноооогу љута...навистина:mad::sakasuste::pistoldz:
...кога линкот ќе се побара на ФБ излегува
„ This Content Isn't Available Right Now
When this happens, it's usually because the owner only shared it with
a small group of people, changed who can see it or it's been deleted...“

...значи Топла не е до тебе, ти воопшто немаш ФБ, односно некој што споделува фотки од сопствен ФБ, а одредува кој може да ги види, а ти немаш ФБ и автоматски не си френдица со сопственикот на фотката и линкот што ќе ти биде пратен од фотката ќе даде „грешка“ и ти кога ќе видиш линк што не се отвора на твојот мобилен нормално ќе си го избришеш „delete“ и затоа покажува дека Топлата линкот го избриша... е сега зошто некој ти пушта фотки по ЛП, а тие се споделени од негов ФБ ... така да ти си знаеш кој ти шерува, ете да не се сакалдисуваш што е проблемот! :)

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.719
Поени од реакции
37.707
Ништо немам споделено..аман те бе луѓе, ниту па разбирам што имало споделено..јас немам фб. навистина ве молам кој знае да објасни и да се реши мистеријава....За што се работи???
...а бе дојдоа тие „поиманемам“ член и фрли петарда тука и се скри зад грмушка смеејќи си чекаше да пукне петардата и да види кој ќе наседне, кажав линкот што го споделил „поиманемам“ демек некој му дал линк од ФБ, е само заебанција со што ќе си го видиш сопствениот ФБ и ќе те фати паника демек твојот ФБ профил го има членот, а бе финти како деца мали па вие наседнувате, аман бе големи сте зарем овие финти не ги регистрирате? толку ли сте наивни? односно не сте наивни, туку не знаете да се справете со ФБ и форумски финти...
...ајдете доста, никој никому не споделил ниту фотографија ниту линк, овие помладиве од страна читаат и сакат да си играат со вас...демек ај да идеме да ги зезаме овие во ова тема...е тоа е тоа!:P

Член од
14 август 2006
Мислења
45.378
Поени од реакции
84.626
ја сеуште немам поима за што се работи...
Ја исто, апсолутно не контам ликов што мака има.
Али тоа си го припишав на моето не знаење и неинформираност за тие ваши детски ствари како фејсбук, инстаграм или што и да стискате таму.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.719
Поени од реакции
37.707
Профилот на калимеро како си го ставила, извини му се сега ајде.
...а што викаш ти да се извиниш на Топла а? дојде овде да провоцираш?
..ако играш шах, ајде да играме...напаѓаш кралица ти го напаѓам кралот твој што викаш а? отвори го ЛП да ти пишам два збора...

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.530
Поени од реакции
4.361
Ја исто, апсолутно не контам ликов што мака има.
Али тоа си го припишав на моето не знаење и неинформираност за тие ваши детски ствари како фејсбук, инстаграм или што и да стискате таму.
Освен самиот...знам многу мал број луѓе што немаат фесјбук...а уште помалце што имаат интернет а не го разбираат..фејсбук...
Психоаналитичката хипотеза е дека си ми ти хипстер...

Член од
14 август 2006
Мислења
45.378
Поени од реакции
84.626
Освен самиот...знам многу мал број луѓе што немаат фесјбук...а уште помалце што имаат интернет а не го разбираат..
Психоаналитичката хипотеза е дека си ми ти хипстер...
батали погаѓање за тоа што сум ја, ќе изгубиш многу време

кажи ти, ако знаеш, шо му е мака на калимерота

некој нешто му избришал од негде ор самтин...

овие плажа си имаат покомплицирани унутрашњи односи меѓу нив, одколку ние обичните луѓе, однадвор што си мислиме
како династија или гејмотрон им е унутра

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom