Kako da go otkacam?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 декември 2012
Мислења
2.745
Поени од реакции
7.263
kaj go barate @BenDover toj sega e ko pocrneta banana ako ste za crna banana ke se pojavi :tapp::boksix::pos:
Добро, да те прашам, до кога мислиш да се занимаваме со ова? Ако некој те оштетил, пријави го, форумот си има правила, има кој да провери. Или, отвори нова тема, може ќе има заинтересирани. Мене, искрено, шо би рекол некој, ме боли цеф...

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
ajmo @BenDover nasoj cenenoj publici i poneznoj polovini sad objasni ovo sa 76,2% PRECIZNOS
96243971_234854104414727_4370618583663771648_n.jpg
:tapp: :boksix: :boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::pos:
Автоматски споено мислење:

О....жити мене///
калимеро...ај дрмни две три чашки ракија....
kalimero ne go poznavash vari rakija od dete ama ne ja pie ne e alkoholicar ima eden prst diplomi sportski i natprosecen i.q toa ke ti go dokaze ceneta licnos koja me ubucuvala raboti posteno posten e realen i lebotvorec prashaj za mene licnos od spotot na toni zen site sme ist vo prvite minuti na spotot

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
ajmo @BenDover nasoj cenenoj publici i poneznoj polovini sad objasni ovo sa 76,2% PRECIZNOS Прегледај го приврзокот 250273 :tapp: :boksix: :boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::pos:
Еве вака, Топол нема врска со ова... јас беффф!

Типците кои ги хакираа мејловите на Хилари и Педеста ми се другари, ми дужеа услуга и ги ангажираффф... само пошто Кајгана има појака заштита и од Пентагон се јавифф и кај другар ми Путин да го појача хакерскиот тим со неговото тајно оделение за интернер шпионажа... они заедно успеаа да ја хакнат Топол, да те најдат тебе Иле и да пуштат овде линк... али постот беше избришан од хакерскиот тим на Кајгана...

Дали си ти Иле под дејство на 6 или 8 или 12 пива во моментов?

Одлична тактика да не ангажираш у муабет мора да ти признаам....

:coffee:

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.530
Поени од реакции
4.361
ajmo @BenDover nasoj cenenoj publici i poneznoj polovini sad objasni ovo sa 76,2% PRECIZNOS Прегледај го приврзокот 250273 :tapp: :boksix: :boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::pos:

kalimero ne go poznavash vari rakija od dete ama ne ja pie ne e alkoholicar ima eden prst diplomi sportski i natprosecen i.q toa ke ti go dokaze ceneta licnos koja me ubucuvala raboti posteno posten e realen i lebotvorec prashaj za mene licnos od spotot na toni zen site sme ist vo prvite minuti na spotot
У твој случај е тоа е за медицински причини,дизинфекција и јавно здравје...

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.745
Поени од реакции
7.263
Еве вака, Топол нема врска со ова... јас беффф!

Типците кои ги хакираа мејловите на Хилари и Педеста ми се другари, ми дужеа услуга и ги ангажираффф... само пошто Кајгана има појака заштита и од Пентагон се јавифф и кај другар ми Путин да го појача хакерскиот тим со неговото тајно оделение за интернер шпионажа... они заедно успеаа да ја хакнат Топол, да те најдат тебе Иле и да пуштат овде линк... али постот беше избришан од хакерскиот тим на Кајгана...

Дали си ти Иле под дејство на 6 или 8 или 12 пива во моментов?

Одлична тактика да не ангажираш у муабет мора да ти признаам....

:coffee:
Знаеффф!

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
Добро, да те прашам, до кога мислиш да се занимаваме со ова? Ако некој те оштетил, пријави го, форумот си има правила, има кој да провери. Или, отвори нова тема, може ќе има заинтересирани. Мене, искрено, шо би рекол некој, ме боли цеф...
a mene stuc bash e prijaven i faten od kajgana police (y) za nego ,a sto so glumenjeto vashe i iskrenosta i omalozuvanjeto kon mene edna zlica vegeta i se je vkusno toa go kazuvashe oliver mlakar :tapp: :pos::pos::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::pos::pos:

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.745
Поени од реакции
7.263
a mene stuc bash e prijaven i faten od kajgana police (y) za nego ,a sto so glumenjeto vashe i iskrenosta i omalozuvanjeto kon mene edna zlica vegeta i se je vkusno toa go kazuvashe oliver mlakar :tapp: :pos::pos::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::pos::pos:
Не ми одговори, до кога ќе се занимаваме со ова? Да знам, дали да одам да садам патлиџаните

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Ко кје ми текне дека гласафф за тебе и сопругата бакнежот... а ти вака ми враќаш..... ме инволвираш у афери.... немаш ни благодарам!

tenor (31).gif

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.745
Поени од реакции
7.263

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
bbbb@ben dover ti si cil za ILE ama daleku od nekoj na nekoj so pridavki jas ne sum ni pod edno pivo a za tebe sum herkules u njujork,ili opapucen seljak ne opincaren graganin vo l,p moze da me zapoznaesh i tie tri osobi sto ti pokazale sliki se daleku od segasno ,minato svrsheno vremo bira its gud for no clin water bat ,drink with control :tapp: :boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::pos:

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.530
Поени од реакции
4.361
Не ми одговори, до кога ќе се занимаваме со ова? Да знам, дали да одам да садам патлиџаните
Да..
Еве ги мојте чери
20200508_132050.jpg

треба да ги проретчиме викендов...

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
Ко кје ми текне дека гласафф за тебе и сопругата бакнежот... а ти вака ми враќаш..... ме инволвираш у афери.... немаш ни благодарам!

Прегледај го приврзокот 250280
nikoj ne te teral a drugo toa e 21 g ljubav vredi da se slavi kako zlatna svadba ako si cul ili se ucish od google ??? moze i kako u w-c ovde nema ljutish otvoren pasius :tapp::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::pos:

Да..
Еве ги мојте чериПрегледај го приврзокот 250281
треба да ги проретчиме викендов...
a marijana i indijana sadish za medicinski celi :D

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
brate @Bodhidharma daj ushe nekoj spojler... za kalimero ... da go opushtime!

A ti ile... kazi nekoj vic.... inaku ne gledam poeta u muabetot...

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.530
Поени од реакции
4.361
Ракија е за мединиски цели. Сприутуален не сум и никогаш не сум подржувал трава култура...

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727

Прегледај го приврзокот 250280
RADO BI TI PRATIL NEKOGASHEN PRIJATELE A SEGA ZADGRBNJAK NEKOJ VIDEA OD MENE PA I NA STEV AMA NEZNAM KAKO

Ракија е за мединиски цели. Сприутуален не сум и никогаш не сум подржувал трава култура...
holtikulturistite se najsumlivi od ljubopitnos bockaat po neko seds :tapp: :tapp: :boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom