- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.256
- Поени од реакции
- 43.006
што да се разјасни кога ти си го споделила профилот јавно, а он се заколна на анонимност?Нема назад додека не се разјасни што е работава, сега јас сум мноооогу љута...навистина![]()
што да се разјасни кога ти си го споделила профилот јавно, а он се заколна на анонимност?Нема назад додека не се разјасни што е работава, сега јас сум мноооогу љута...навистина![]()
Батали, само држ се стрикно до темата. Ние тие работи нема зошто да ги решаваме. Си има платени људиНема назад додека не се разјасни што е работава, сега јас сум мноооогу љута...навистина![]()
moze sekogas raspolozen za zez ne za manipulacii so frapiranjeЌе биде казнет сторителот, а сеа, назат на темата. Много је битно...
Прегледај го приврзокот 250267
Ништо немам споделено..аман те бе луѓе, ниту па разбирам што имало споделено..јас немам фб.што да се разјасни кога ти си го споделила профилот јавно, а он се заколна на анонимност?
na ne anonimnos moja licna ne familijarna naj iskren si ,kade e ovde smislata za humor na moite kerki ??? topla ????што да се разјасни кога ти си го споделила профилот јавно, а он се заколна на анонимност?
Ајдеее, што па сега и твоите ќерки ги мешаш..абе притисок ми се крена од твоиве неразбирливи пишаници.....na ne anonimnos moja licna ne familijarna naj iskren si ,kade e ovde smislata za humor na moite kerki ??? topla ????
Овде си дојдена да качуеш притисак? Ти велам, баталиАјдеее, што па сега и твоите ќерки ги мешаш..абе притисок ми се крена од твоиве неразбирливи пишаници.....![]()
Некој ти постирал инфо од фејсбук на тебе и ти изиграваш клинт иствуд. Толку имам капацитет да ги разбирам твоите франтички пораки....seuste si opianet od sinokesnata euforija svrti 3 stranici nanazad i vnimatelno procitaj gi lesno e za svakanje za koj saka i koj grupno se zeza i ismejava a go negira toa deka haluciniram (sto ti e tebe neznaesh sto zborish) eve tocno koga i kako blagodaram @pozdrav eden topol
ke go zamolam ron da i objasni stoe e licen sto semeen profil sto pokazuvam jas na skrinot DA NE GO STAVAM KAKO CITAT i sto mi vikashe vcera haluciniram i dali e mozno nekoj da napravi mislenje so tvoj nik voedno vo l,p da ja predupredish a taa te izmarshiruva ajde iskren ron kazi i na iskrenavaшто да се разјасни кога ти си го споделила профилот јавно, а он се заколна на анонимност?
nekoj koj ???e na slikava koj vcera me narekuvashe haluciniram ???Некој ти постирал инфо од фејсбук на тебе и ти изиграваш клинт иствуд. Толку имам капацитет да ги разбирам твоите франтички пораки....
@pozdrav eden topol мислам дека многу згреши, но ако се извини мислам треба да и простиш, сепак е стара не знае што прави кога ќе ја удри менопауза.ke go zamolam ron da i objasni stoe e licen sto semeen profil sto pokazuvam jas na skrinot DA NE GO STAVAM KAKO CITAT i sto mi vikashe vcera haluciniram i dali e mozno nekoj da napravi mislenje so tvoj nik voedno vo l,p da ja predupredish a taa te izmarshiruva ajde iskren ron kazi i na iskrenava
Што сум згрешила? Заборави малку на навреди, озбилно прашувам? Кој тоа на кого што постирал?@pozdrav eden topol мислам дека многу згреши, но ако се извини мислам треба да и простиш, сепак е стара не знае што прави кога ќе ја удри менопауза.
На скринот се гледа се.Што сум згрешила? Заборави малку на навреди, озбилно прашувам? Кој тоа на кого што постирал?
nekoj koj ???e na slikava koj vcera me narekuvashe haluciniram ???
Прегледај го приврзокот 250269
Сега...ти ме дупиш или?????????....не бев јас. Немам фејсбук...
Можда поздрав топол? Коцка?
bravo iskren ron a kaj e mausot ben ooo eve go od desno@pozdrav eden topol мислам дека многу згреши, но ако се извини мислам треба да и простиш, сепак е стара не знае што прави кога ќе ја удри менопауза.