Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
unnamed.jpg

Семки од: тиква, лен, сусам, црно семе, сончоглед, чиа, ореви, индиски ореви, бадем, овес....не е лошо и ја сум бил готвач :D

Одам да готвам еве маж ми се врати
Чаоооо ;)
Автоматски споено мислење:

И да видам колку контрола имам вез телото јухууу

Во очекување на извештај, пријатно готвење :свиркам:

Јас зготвив!
викате ќе се извадам без такво перфектно мрдање?
Прегледај го приврзокот 249693
... бевме во кафана, а јас имав обетки бели бисери... и ми текна, без да примети никој си извадов обетката и ја ставив во една школка и ја затворив...
и наеднаш онака пред сите ја отварам школката и силно викнав ииииииииииии што е ова.... се насобраа сите ...леле бисер... а бе остајте ми го јадењето мое си е... еве ти даваме ова она за таа чинија..не давам мое си е...и еден извади 50 евра и ми покажа као... а јас си го земам бисерот од школката и пак си го ставив на уво и реков...не се продава! :pos:
ако имаш такви обетки со бело бисерче стави го внатре направи таков штос... ќе се забавувате од ситуацијата!

... бевме во кафана, а јас имав обетки бели бисери... и ми текна, без да примети никој си извадов обетката и ја ставив во една школка и ја затворив...
и наеднаш онака пред сите ја отварам школката и силно викнав ииииииииииии што е ова.... се насобраа сите ...леле бисер... а бе остајте ми го јадењето мое си е... еве ти даваме ова она за таа чинија..не давам мое си е...и еден извади 50 евра и ми покажа као... а јас си го земам бисерот од школката и пак си го ставив на уво и реков...не се продава! :pos:
ако имаш такви обетки со бело бисерче стави го внатре направи таков штос... ќе се забавувате од ситуацијата!
ами не е будала овој мојов, знае во вакви школки дека само песок може да има хахахаха

пробај, моментот е важен и тој да примети ..ти не!
страв ми е дека можѓе да ги смешам тањирите па од лакомост заби да искрши хахаха

страв ми е дека можѓе да ги смешам тањирите па од лакомост заби да искрши хахаха
...леле ме насмеа, ми се чудат дома ќе удрев со главата во мониторов :pos:

...замисли јадете и наеднаш ти вика...ај дај ми малку вода нешто тврдо ми застана и ќе ти се насмее

missing-tooth-pic-getty-980394876.jpg

срце мое коцкичке, како ме храни! :pos:

...леле ме насмеа, ми се чудат дома ќе удрев со главата во мониторов :pos:

...замисли јадете и наеднаш ти вика...ај дај ми малку вода нешто тврдо ми застана и ќе ти се насмее

Прегледај го приврзокот 249702

срце мое коцкичке, како ме храни! :pos:
Ми се има десено три пати ова!!!! Не е смешно!!! Еднаш од манго, еднаш од јаболко еднаш од леб хахахаха
8AD288E0-7154-480A-B196-B041FE5129E1.jpeg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom