Kako da go otkacam?

Статус
Затворена за нови мислења.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
unnamed.jpg

Семки од: тиква, лен, сусам, црно семе, сончоглед, чиа, ореви, индиски ореви, бадем, овес....не е лошо и ја сум бил готвач :D

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.432
Поени од реакции
7.811
Одам да готвам еве маж ми се врати
Чаоооо ;)
Автоматски споено мислење:

И да видам колку контрола имам вез телото јухууу
Во очекување на извештај, пријатно готвење :свиркам:

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.714
Поени од реакции
37.693
Јас зготвив!
викате ќе се извадам без такво перфектно мрдање?
Прегледај го приврзокот 249693
... бевме во кафана, а јас имав обетки бели бисери... и ми текна, без да примети никој си извадов обетката и ја ставив во една школка и ја затворив...
и наеднаш онака пред сите ја отварам школката и силно викнав ииииииииииии што е ова.... се насобраа сите ...леле бисер... а бе остајте ми го јадењето мое си е... еве ти даваме ова она за таа чинија..не давам мое си е...и еден извади 50 евра и ми покажа као... а јас си го земам бисерот од школката и пак си го ставив на уво и реков...не се продава! :pos:
ако имаш такви обетки со бело бисерче стави го внатре направи таков штос... ќе се забавувате од ситуацијата!

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
... бевме во кафана, а јас имав обетки бели бисери... и ми текна, без да примети никој си извадов обетката и ја ставив во една школка и ја затворив...
и наеднаш онака пред сите ја отварам школката и силно викнав ииииииииииии што е ова.... се насобраа сите ...леле бисер... а бе остајте ми го јадењето мое си е... еве ти даваме ова она за таа чинија..не давам мое си е...и еден извади 50 евра и ми покажа као... а јас си го земам бисерот од школката и пак си го ставив на уво и реков...не се продава! :pos:
ако имаш такви обетки со бело бисерче стави го внатре направи таков штос... ќе се забавувате од ситуацијата!
ами не е будала овој мојов, знае во вакви школки дека само песок може да има хахахаха

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
пробај, моментот е важен и тој да примети ..ти не!
страв ми е дека можѓе да ги смешам тањирите па од лакомост заби да искрши хахаха

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.714
Поени од реакции
37.693
страв ми е дека можѓе да ги смешам тањирите па од лакомост заби да искрши хахаха
...леле ме насмеа, ми се чудат дома ќе удрев со главата во мониторов :pos:

...замисли јадете и наеднаш ти вика...ај дај ми малку вода нешто тврдо ми застана и ќе ти се насмее

missing-tooth-pic-getty-980394876.jpg

срце мое коцкичке, како ме храни! :pos:

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
...леле ме насмеа, ми се чудат дома ќе удрев со главата во мониторов :pos:

...замисли јадете и наеднаш ти вика...ај дај ми малку вода нешто тврдо ми застана и ќе ти се насмее

Прегледај го приврзокот 249702

срце мое коцкичке, како ме храни! :pos:
Ми се има десено три пати ова!!!! Не е смешно!!! Еднаш од манго, еднаш од јаболко еднаш од леб хахахаха
8AD288E0-7154-480A-B196-B041FE5129E1.jpeg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom