Зсебанције е ма нели гледаш хахахахахамене од торта со ореви...нисчистени!...крц!
туку што ти се тегливе на очи? толкав диоптер имаш? клај си сочива некои лилави или плави ...
Прегледај го приврзокот 249705
Сигурно...знаеш дека наплаќаат од 60 до 200 евра за портрет?... штом пишуваш „ебани фигури“ тешко дека набргу ќе ги довршиш, ако нешто се почнува се иде до крај...ќе сликал сега
ај нацртај не сите овде како не замислуваш !![]()
Ќе бегаш од мирис на пилевина после оваСигурно...знаеш дека наплаќаат од 60 до 200 евра за портрет?
А згора на тоа...не ми е кеиф луѓе да сликам..
У случај дали да те интересира дали можам..
и тоа како можам...Прегледај го приврзокот 249712
Што се тиче до фигурите...не сум робот и немам адекватна машинерија тоа што го правам да биде работа од пет минути....кога тогаш ќе ги довршам.
Сликањето не е физички напињачко колку неколку саати шмирглање мало парче дрво да биде релативно рамно, или сечење дел од греда на 4 коцки, и од тие 4 коцки да се исечат 4 пирамиди од рабовите со бонсек....со ефтин бонсек....
Да беше едноставно, секој ќе го праеше...
Леле многу си убава!Ми се има десено три пати ова!!!! Не е смешно!!! Еднаш од манго, еднаш од јаболко еднаш од леб хахахаха
Прегледај го приврзокот 249704
Извештајот е нецелосен, ова е само крајот од сработеното.
Ako e taka znaci ispustil sum epska situacija..duri sea ke me izedeОн ја откачи неа,да не те јаде, спиј си спокојно
Убаво ти кажала баба ти. Не сакам да готвам иначе, зљроа маж ми ме глеа чудно сеа, прво мажи ми праќаат слики а сеа готвам?!Извештајот е нецелосен, ова е само крајот од сработеното.
Ама од кај да знаеме дека не е нарачано или дека сопругот не го спремал и ти мрткал, додека ти си куцкаш на пц, со солзи радосници, што од среќа дека ќе јадеш, што од зјапање во мониторот.
П.С. баба ми ми има кажано, на женски солзи да не верувам, што ли сакала да ми каже![]()
Фала, ама држава требаше да сменам за да го најдам. Башка ептен добра инвестиција е, скоро 5 год помал од менеЛеле многу си убава!
Лесно си го упецала твојот алал ти вера.... абе кај некој господ давал давал... кај некој (мене) заборавил...![]()
Sho bi kazal Bodi... pametno i mudro!Фала, ама држава требаше да сменам за да го најдам. Башка ептен добра инвестиција е, скоро 5 год помал од мене![]()
Ne se rasfrlaj so muabeti znam ubavo da gotvam da ne se falam@DenaM napravi tavce gravce ,odma ti naogam fraer po tvoi proporcii,vozras,visina abe se od kal ke go napravam ama prvo da vidam ti tavceto kako ke go pogodis ,oti znaesh STROJNIK ZA DZABE NE BIDUVA nema da fati![]()