Bodhidharma
- Член од
- 17 септември 2011
- Мислења
- 10.783
- Поени од реакции
- 15.399
Семки од: тиква, лен, сусам, црно семе, сончоглед, чиа, ореви, индиски ореви, бадем, овес....не е лошо и ја сум бил готвач
Abe da ne i prati dickpics na @Хоуп ?.... neshto denes nema fokus na analizi....Прегледај го приврзокот 249648
Семки од: тиква, лен, сусам, црно семе, сончоглед, чиа, ореви, индиски ореви, бадем, овес....не е лошо и ја сум бил готвач
Без дозвола никако....а тоа нема да се деси така да нема анаЛиза у догледно време...Abe da ne i prati dickpics na @Хоуп ?.... neshto denes nema fokus na analizi....
Во очекување на извештај, пријатно готвењеОдам да готвам еве маж ми се врати
Чаоооо
Автоматски споено мислење:
И да видам колку контрола имам вез телото јухууу
Коцка....со вакви јадења секој маж е твој.
... бевме во кафана, а јас имав обетки бели бисери... и ми текна, без да примети никој си извадов обетката и ја ставив во една школка и ја затворив...
ами не е будала овој мојов, знае во вакви школки дека само песок може да има хахахаха... бевме во кафана, а јас имав обетки бели бисери... и ми текна, без да примети никој си извадов обетката и ја ставив во една школка и ја затворив...
и наеднаш онака пред сите ја отварам школката и силно викнав ииииииииииии што е ова.... се насобраа сите ...леле бисер... а бе остајте ми го јадењето мое си е... еве ти даваме ова она за таа чинија..не давам мое си е...и еден извади 50 евра и ми покажа као... а јас си го земам бисерот од школката и пак си го ставив на уво и реков...не се продава!
ако имаш такви обетки со бело бисерче стави го внатре направи таков штос... ќе се забавувате од ситуацијата!
пробај, моментот е важен и тој да примети ..ти не!ами не е будала овој мојов, знае во вакви школки дека само песок може да има хахахаха
Нее будала, знае школки зошто се јадат.ами не е будала овој мојов, знае во вакви школки дека само песок може да има хахахаха
страв ми е дека можѓе да ги смешам тањирите па од лакомост заби да искрши хахахапробај, моментот е важен и тој да примети ..ти не!
...леле ме насмеа, ми се чудат дома ќе удрев со главата во мониторовстрав ми е дека можѓе да ги смешам тањирите па од лакомост заби да искрши хахаха
Ми се има десено три пати ова!!!! Не е смешно!!! Еднаш од манго, еднаш од јаболко еднаш од леб хахахаха...леле ме насмеа, ми се чудат дома ќе удрев со главата во мониторов
...замисли јадете и наеднаш ти вика...ај дај ми малку вода нешто тврдо ми застана и ќе ти се насмее
Прегледај го приврзокот 249702
срце мое коцкичке, како ме храни!