Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А. @Natan 3.0 ...во врска со раката на буда..ова е од денесПрегледај го приврзокот 247290
Не знам што е со лимуниве...ама масовни се//и малце збрчкани...и имаат форма на круша..
ќе да се мелези со citrus medica(етрог и рака на буда)..и обичен лимон..
Ова иначе сабајле земав/Сега сликано...
Фкусот е малце другши. По сув..по кисел...
Излгеда дека бев во право. Ова е мелез..

5G taka vlijae na limunot, poshto vekje predavatelite gi postavija dodeka sme izolirani..... za toa povekje moze da ni kaze @Bafra
Dusicko, Ima tema za 5G, a ovaa tema ovde ja napravivte od vrtlarstvo, uradi Sam, od problemite na Dena pa se do 1001 I nazad...covek se slaknuva koga ke otvori da cita, pa koga ke naleta na musmula:Кезец:, pa na kaktusite na Stev...majke mi ludilo:несвест:

Последно уредено:
5G taka vlijae na limunot, poshto vekje predavatelite gi postavija dodeka sme izolirani..... za toa povekje moze da ni kaze @Bafra

5г можеби ќе влијае на лимонот, ако го врзеш мобилниот за него и линијата да е активна.

Како и секој зеленчук,овошје т.е. жив организам, потребни си се услови.

На пример, краставиците ако не ги вадиш секој ден исто време или утнеш количина на вода , криви ќе ти се. Автоматски помалку ќе ти ги купуваат, јас па дека за салата ми се, не ми значат дал се прави или накривени.
Тебе домаќинката по какви те праќа ...
Автоматски споено мислење:

Dusicko, Ima tema za 5G, a ovaa tema ovde ja napravivte od vrtlarstvo, uradi Sam, od problemite na Dena pa se do 1001 I nazad...covek se slaknuva koga ke otvori da citas, pa koga ke naleta na musmula:Кезец:, pa na kaktisite na Stev...majke mi ludilo:несвест:

Ти нешто во последно време, многу поплаки имаш.... Одамна не си му спремила опремата за по риба на партнерот :D

5г можеби ќе влијае на лимонот, ако го врзеш мобилниот за него и линијата да е активна.

На пример, краставиците ако не ги вадиш секој ден исто време или утнеш количина на вода , криви ќе ти се. Автоматски помалку ќе ти ги купуваат, јас па дека за салата ми се, не ми значат дал се прави или накривени.

Ти нешто во последно време, многу поплаки имаш.... Одамна не си му спремила опремата за по риба на партнерот :D
Taka e, bravo, ama ne e vinata vo mene, nitu vo nego...merkive ne zaebavaat, koga da pojde, nema se vreme da dojde:toe:

Ja na pazar ne odam... najcesto do Brikolaz, boi i lakovi.... krastavicite sama si gi bira.... denes mi praeshe muabet deka na zenata i e mnogu biten volumenot... i vikam u pravu si... jbg u izocacijata toa se nudi... tejk it or liv it....

inaku pozdraf.... se sho sodrzi temava e pricina zashto on ja ostavi Dena....

A ja ova praam.... samo bez shunka... faleshe u temava....

Ja na pazar ne odam... najcesto do Brikolaz, boi i lakovi.... krastavicite sama si gi bira.... denes mi praeshe muabet deka na zenata i e mnogu biten volumenot... i vikam u pravu si... jbg u izocacijata toa se nudi... tejk it or liv it....

inaku pozdraf.... se sho sodrzi temava e pricina zashto on ja ostavi Dena....

A ja ova praam.... samo bez shunka... faleshe u temava....

Kakvi krastavici obicno bira zenati,!?
Mi treba za edna psiholoska analiza:sekc:

Dusicko, Ima tema za 5G, a ovaa tema ovde ja napravivte od vrtlarstvo, uradi Sam, od problemite na Dena pa se do 1001 I nazad...covek se slaknuva koga ke otvori da cita, pa koga ke naleta na musmula:Кезец:, pa na kaktusite na Stev...majke mi ludilo:несвест:
Што серија ќе беше ако ја омажевме Денче уште на првите 50 страни? Што се буниш? Гледаш после мушмули се префрлија на криви краставици:shok2:

....фалични алегории на страна...
Имате ли магнети за на фрижидер? Имам и од охрид, прилеп и ..можда маврово?
20200416_182119.jpg
20200416_182127.jpg
20200416_182202.jpg

Oд кај го извади тоа??? Не. Апсолутно немам...
Ги збирам од места...пријатели, роднини...и нормално...јас.

Влегле лопови кај Трпе у стан, се вртат лево десно нема ништо! Кога виделе на фрижидерот само еден магнет од Лутраки, ги измиле садовите и си отишле...

Влегле лопови кај Трпе у стан, се вртат лево десно нема ништо! Кога виделе на фрижидерот само еден магнет од Лутраки, ги измиле садовите и си отишле...
Јас има закачено триесет магнети на фрижидер..Кај се тие и кај мене една генералка да направат:pos:

да ти кажам у поверење, вицот не го разбрав, што врска има Лутраки:sramezliv::sramezliv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom