Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
можда зашто јас го јадев во шри ланка...? башка не можеш да не се согласуваш со тоа дека мене ми е вкусно и го обожавам хахахахахаНе со согласувам..тоа што го јадев(кога го отворија рамсторот во сити мол).... беше како крем. Ништо. неутрално/
Жолтото од друга страна.. банана и лимон! Благо.
јас сама си го купив од пазарче...цел интернет вика дека е тапа. Не само јас:
Ти ја виде љушпата...или не?Оти и жолтото е бело од внатре...![]()
Yellow, Red and White Dragonfruit Comparison - Weird Fruit Explorer Ep. 46
Help support my series by checking out:My Patreon Page: https://www.patreon.com/weirdexplorer---- Or get a TSHIRT: www.weirdexplorer.comWhite Dragonfruit (Hy...www.youtube.com
И ли ти дале некој мелез//
...цел интернет вика дека е тапа. Не само јас:
Ти ја виде љушпата...или не?Оти и жолтото е бело од внатре...![]()
Yellow, Red and White Dragonfruit Comparison - Weird Fruit Explorer Ep. 46
Help support my series by checking out:My Patreon Page: https://www.patreon.com/weirdexplorer---- Or get a TSHIRT: www.weirdexplorer.comWhite Dragonfruit (Hy...www.youtube.com
И ли ти дале некој мелез//
Благо бананаКако што ти кажав, неутрално. Дефинирај благо. Благо шеќер..благо банана, благо јабука...благо...млеко?
Исто така, мелезењето не е секогаш видливо///
многу e добро за дијареа, анемиа и за козметички средства против акниНемав појма дека тие црвените бобинки т.е. јаребика се јаделе.
А. @Natan 3.0 ...во врска со раката на буда..ова е од денесПрегледај го приврзокот 247290
Не знам што е со лимуниве...ама масовни се//и малце збрчкани...и имаат форма на круша..
ќе да се мелези со citrus medica(етрог и рака на буда)..и обичен лимон..
Ова иначе сабајле земав/Сега сликано...
Фкусот е малце другши. По сув..по кисел...
Прашав на градинарски сајт...белки знаат. Ама гарант не е класичен чист лимун...Не би знаела, стварно, така од ракав ги истресов тие прееска, пошто ги најдов на нет, да ја разиграме малку темата.![]()