Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве уште една дрангадупка...
20200319_200136.jpg

некои од вас можда се сеќаат на ова
20190426_075743.jpg
20190426_082512.jpg

..гледат на исушена лушпа на мангостин. Барут сува, се има здрвенето после ...скоро цела година после сечење(не ова на сликата)

Oд кај го извади тоа??? Не. Апсолутно немам...
Ги збирам од места...пријатели, роднини...и нормално...јас.
инаку топол сакаше да ти каже..... ехххх да бев помлада.....

Јас има закачено триесет магнети на фрижидер..Кај се тие и кај мене една генералка да направат:pos:

да ти кажам у поверење, вицот не го разбрав, што врска има Лутраки:sramezliv::sramezliv:
Лутраки е најефтината екскурзија(еднодневен одмор) од Македонија!

инаку топол сакаше да ти каже..... ехххх да бев помлада.....
Не одиме кај исти роднини и пријатели за да ме собере:pos::pos:
Автоматски споено мислење:

Лутраки е најефтината екскурзија(еднодневен одмор) од Македонија!
Аха, лани бев јас три дена, супер е (y)..имам и магнет, поради останатите 29:)..(не сум плавуша, ама)

Не одиме кај исти роднини и пријатели за да ме собере:pos::pos:

Аха, лани бев јас три дена, супер е (y)..имам и магнет, поради останатите 29:)..(не сум плавуша, ама)
Нема врска, ок си е работата! Инаку вицот е руски и во него магнетот е од Калуга, ама вас некој си Васја и Калуга ништо не би ви значеле! Затоа го преведов на Мк, изгледа неуспешно :sramezliv:

Нема врска, ок си е работата! Инаку вицот е руски и во него магнетот е од Калуга, ама вас некој си Васја и Калуга ништо не би ви значеле! Затоа го преведов на Мк, изгледа неуспешно :sramezliv:
Ти си значи по рускиот, не по вртларството и дрндупки(y)

Ти си значи по рускиот, не по вртларството и дрндупки(y)
Паа да!Работев таму па имам конекции, плус имаат добра научна база поврзана со мојата струка, професионални форуми, има што да се читне! Имам и јас хоби, ама не се кактуси, макар што и кај него има боцкање ;) :D

За какво се приказва тук?
@Bodhidharma буразерче, добар ли си? Шетна ли денеска у природа малце?

cicinja1.gif

Излгеда дека бев во право. Ова е мелез..
За какво се приказва тук?
@Bodhidharma буразерче, добар ли си? Шетна ли денеска у природа малце?

Прегледај го приврзокот 247380
Теретана денеска и утре....не смее да се мрда. Од понеделник.....оваа да ја чуваш за залиха буразеру, една цицка и е 3 кила :D

Теретана денеска и утре....не смее да се мрда. Од понеделник.....оваа да ја чуваш за залиха буразеру, една цицка и е 3 кила :D
Неси шетнал до 3 саато, штета. Иначе оваа е органска одгоена, без пестициди и ја чувам за специјални пригоди.;)

Имам едно и само едно прашање- кој продава(или дава) магнет од пола метро? Scuola guida...школа за водичи?
Италијански.... школа за возење... вика чичо гугл...

Сакам еден... Raised on Ajvar ! (y)

Ојдов и проверив...
guida значи и да води и да вози...можда оти излгеда како регирстарска табличка? немам појма...

well..ok then...

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom