Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
инаку топол сакаше да ти каже..... ехххх да бев помлада.....Oд кај го извади тоа??? Не. Апсолутно немам...
Ги збирам од места...пријатели, роднини...и нормално...јас.
Лутраки е најефтината екскурзија(еднодневен одмор) од Македонија!Јас има закачено триесет магнети на фрижидер..Кај се тие и кај мене една генералка да направат
да ти кажам у поверење, вицот не го разбрав, што врска има Лутраки![]()
Не одиме кај исти роднини и пријатели за да ме собереинаку топол сакаше да ти каже..... ехххх да бев помлада.....
Аха, лани бев јас три дена, супер еЛутраки е најефтината екскурзија(еднодневен одмор) од Македонија!
Нема врска, ок си е работата! Инаку вицот е руски и во него магнетот е од Калуга, ама вас некој си Васја и Калуга ништо не би ви значеле! Затоа го преведов на Мк, изгледа неуспешноНе одиме кај исти роднини и пријатели за да ме собере
Автоматски споено мислење:
Аха, лани бев јас три дена, супер е..имам и магнет, поради останатите 29
..(не сум плавуша, ама)
Ти си значи по рускиот, не по вртларството и дрндупкиНема врска, ок си е работата! Инаку вицот е руски и во него магнетот е од Калуга, ама вас некој си Васја и Калуга ништо не би ви значеле! Затоа го преведов на Мк, изгледа неуспешно![]()
Паа да!Работев таму па имам конекции, плус имаат добра научна база поврзана со мојата струка, професионални форуми, има што да се читне! Имам и јас хоби, ама не се кактуси, макар што и кај него има боцкањеТи си значи по рускиот, не по вртларството и дрндупки![]()
Излгеда дека бев во право. Ова е мелез..
Теретана денеска и утре....не смее да се мрда. Од понеделник.....оваа да ја чуваш за залиха буразеру, една цицка и е 3 килаЗа какво се приказва тук?
@Bodhidharma буразерче, добар ли си? Шетна ли денеска у природа малце?
Прегледај го приврзокот 247380
Неси шетнал до 3 саато, штета. Иначе оваа е органска одгоена, без пестициди и ја чувам за специјални пригоди.Теретана денеска и утре....не смее да се мрда. Од понеделник.....оваа да ја чуваш за залиха буразеру, една цицка и е 3 кила![]()
Имам едно и само едно прашање- кој продава(или дава) магнет од пола метро? Scuola guida...школа за водичи?Чекајте бе многу брзо сменивте тема!!!
магнетиПрегледај го приврзокот 247373Прегледај го приврзокот 247374
Италијански.... школа за возење... вика чичо гугл...Имам едно и само едно прашање- кој продава(или дава) магнет од пола метро? Scuola guida...школа за водичи?