Del Boy
You plonker!
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 12.896
- Поени од реакции
- 41.485
Незнам дали е вака. Јас во геј светот гледам само блуд и разврт. Ова не се твоите стрејт момци кој се вљубуваат во жени и пишуваат поеми. Еднаш еден ко го ебав, заприметив дека минимум 2 други имаја тој ден свршено во него. И ова е се што треба да знаеш за нив. Хиперсексуални, ваљда пошто мислат дека им било забрането. И пробуваат да компензираат со тоа колку поќе курој ќе примат.
Jas mislev deka si bisex, oti imas postirano i zeni vo temata za seks wish so poznati.
Nebitno, promiskuitet ima i kaj zenite. Mozda procentualno pomal od gej populacijata ali sepak go ima.
Pred 6 god koga ziveev Germanija mene mi se desi na eden zenata da me moli da ne odam za Keln na rakomet, za da sme se klecnale maz i dodeka bil tamu. Pred taa vecer sedevme site zaedno na ista masa, bev vo vrska togas. Drugiot den slegnuvam da pustam masina u podrum ona me fakja za kur i se smee kako nearna sakala da go oseti. 2019 bese toa Vardar koga osvoi LS. Normalno odbiv. Posle nekolku meseci se slusnaa muabeti deka se delkala so nekoj maser poljak.
E sega zamisli, jas sum tip na covek so nikojpat ne i dosaduva na nekoja za seks. Normalno kako i sekoe masko znam da probam nekade ili da si pobaram na indirekten nacin, ali ako me odbie ne dosaduvam. Epa koga vakvi stvari znaat da mi se desat i na mene, zamisli so im se deshava na tie so se opsednati so seks.