Како да го/ја преболиш поранешниот/поранешната?

Незнам дали е вака. Јас во геј светот гледам само блуд и разврт. Ова не се твоите стрејт момци кој се вљубуваат во жени и пишуваат поеми. Еднаш еден ко го ебав, заприметив дека минимум 2 други имаја тој ден свршено во него. И ова е се што треба да знаеш за нив. Хиперсексуални, ваљда пошто мислат дека им било забрането. И пробуваат да компензираат со тоа колку поќе курој ќе примат.

Jas mislev deka si bisex, oti imas postirano i zeni vo temata za seks wish so poznati.

Nebitno, promiskuitet ima i kaj zenite. Mozda procentualno pomal od gej populacijata ali sepak go ima.

Pred 6 god koga ziveev Germanija mene mi se desi na eden zenata da me moli da ne odam za Keln na rakomet, za da sme se klecnale maz i dodeka bil tamu. Pred taa vecer sedevme site zaedno na ista masa, bev vo vrska togas. Drugiot den slegnuvam da pustam masina u podrum ona me fakja za kur i se smee kako nearna sakala da go oseti. 2019 bese toa Vardar koga osvoi LS. Normalno odbiv. Posle nekolku meseci se slusnaa muabeti deka se delkala so nekoj maser poljak.

E sega zamisli, jas sum tip na covek so nikojpat ne i dosaduva na nekoja za seks. Normalno kako i sekoe masko znam da probam nekade ili da si pobaram na indirekten nacin, ali ako me odbie ne dosaduvam. Epa koga vakvi stvari znaat da mi se desat i na mene, zamisli so im se deshava na tie so se opsednati so seks.

Jas mislev deka si bisex, oti imas postirano i zeni vo temata za seks wish so poznati.

Nebitno, promiskuitet ima i kaj zenite. Mozda procentualno pomal od gej populacijata ali sepak go ima.

Pred 6 god koga ziveev Germanija mene mi se desi na eden zenata da me moli da ne odam za Keln na rakomet, za da sme se klecnale maz i dodeka bil tamu. Pred taa vecer sedevme site zaedno na ista masa, bev vo vrska togas. Drugiot den slegnuvam da pustam masina u podrum ona me fakja za kur i se smee kako nearna sakala da go oseti. 2019 bese toa Vardar koga osvoi LS. Normalno odbiv. Posle nekolku meseci se slusnaa muabeti deka se delkala so nekoj maser poljak.

E sega zamisli, jas sum tip na covek so nikojpat ne i dosaduva na nekoja za seks. Normalno kako i sekoe masko znam da probam nekade ili da si pobaram na indirekten nacin, ali ako me odbie ne dosaduvam. Epa koga vakvi stvari znaat da mi se desat i na mene, zamisli so im se deshava na tie so se opsednati so seks.

Делбој, тоа се луѓе индивидуални случаи. Имавме и ние една девојка во маалото, ете за со сите и беше мерак. Ама ова не е стрејт популацијата. Туку индивидуални случаи. Геј популацијата (која е процентуално мала, фала Богу) фунционира поинаку. Буквално се ставаат во врска, по ново се прават и брак и се дупат со се и сешто. Нема граници, ни принципи, ни контрола.
Се што ми останува е да живеам ко нив? Или да сум сам. Јас се повеќе го одбирам второто.

Еден Србин беше мажен за Хрват. Две години супер се, дури не биле на одмор негде и заминале на некоја плажа кај што се среќаваат хомоси. Мажот му одма заминал да се дупи со друг. А овај требало да глуми дека му е сеедно и не му е гајле. 7 години биле во брак, чиста катастрофа и расправање. Сега се среќно разведени.

Јас мислам дека човек, за се плаќа цена во овај живот. Дека.. или ќе си дисциплиниран или ќе имаш среќа да најдиш некој ко себе. За се друго има цена.
За едно вечерно дупење се лишат од толку многу други далеку поубави работи во животот. И тој шо го примил на плажа ќе ти направи јадење или ќе те однеси на лекар кога не ти е добро? Не. Тој само 10 минути си го направил меракот со тебе. Си го прокоцкал бракот за ваква ефтинерија. Бетер, си го навредил тој кој те сака.

Има многу луѓе овде кој ме презираат дека сум бил геј. О, немора. Јас доволно го презирам овај свет.
Автоматски споено мислење:

Ете затоа сум emmbarassing myself по еден лик со месеци. Затоа што е толку тешко да најдиш некој, кај што осеќаш, овај е во потрага по љубов. Само за да откриеш дека му е страв и бега од истата. Па пак и се враќа. И се така.

Тоа е. Некако ќе најдам начин да продолжам. Сакам да сум сам наредниве година две, а можи и повеќе.

Последно уредено:
golem kur, ljubov e ljubov,
Пред секој геј прајд истово го зборат.
За жал.
Автоматски споено мислење:

Незнам дали е вака. Јас во геј светот гледам само блуд и разврт. Ова не се твоите стрејт момци кој се вљубуваат во жени и пишуваат поеми. Еднаш еден ко го ебав, заприметив дека минимум 2 други имаја тој ден свршено во него. И ова е се што треба да знаеш за нив. Хиперсексуални, ваљда пошто мислат дека им било забрането. И пробуваат да компензираат со тоа колку поќе курој ќе примат.
@Del Boy не се чуди на напишаново. Како да и ние стрејт маживе да не сме сретнале или запознале (недај боже имале) некоја што на обично излегување со другарка се вратила дома напунета ко еклер и раштрафена во нозете.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom