Како да го/ја преболиш поранешниот/поранешната?

Да ама не е толку едноставно. Посебно земи предвид дека сме хомосексуалци. Кај стрејт луѓето е друго. Ама кај нас, ако сакам двајца можам во истовреме да ебам сега (не се заебавам, пријавени се 2ца кај мене).
Ајде да ти преведам вака. За дупење имаш на претоп. Геј светот е редуциран само на тоа. Ко ќе сретнеш некој шо знај да сака, цел свет ти е превртен пошто не си очекувал.
На никој не би му посакал да е хомо. Искрено.

Ne zaebavaj, zena kako so moze da te izebe, 10 gejovi nemozat.

Maskite u globala koga ke se zaljubat, poveke sakaat od zenite. Bez razlika gej ili strejt. Najgolemite boemi, poeti, pisateli, nobelovci po literatura se mazi.

Sretni ljudi ne pišu pjesme.

Maskite u globala koga ke se zaljubat, poveke sakaat od zenite. Bez razlika gej ili strejt. Najgolemite boemi, poeti, pisateli, nobelovci po literatura se mazi.

А вакви аудио записи брат? Тој шо праи вакви аудио записи/приказни? Среќен е или тажен ?

ПС. Тој шо ќе преснимува лентава, ДА МУ ЕБАМ СЕСТРАТА! А па тој шо ќе ја дај лентава да се преснимува, ДА МУ ЈА ЕБАМ СЕСТРАТА И НЕГО ЛИЧНО!

Незнам дали е вака. Јас во геј светот гледам само блуд и разврт. Ова не се твоите стрејт момци кој се вљубуваат во жени и пишуваат поеми. Еднаш еден ко го ебав, заприметив дека минимум 2 други имаја тој ден свршено во него. И ова е се што треба да знаеш за нив. Хиперсексуални, ваљда пошто мислат дека им било забрането. И пробуваат да компензираат со тоа колку поќе курој ќе примат.

Незнам дали е вака. Јас во геј светот гледам само блуд и разврт. Ова не се твоите стрејт момци кој се вљубуваат во жени и пишуваат поеми. Еднаш еден ко го ебав, заприметив дека минимум 2 други имаја тој ден свршено во него. И ова е се што треба да знаеш за нив. Хиперсексуални, ваљда пошто мислат дека им било забрането. И пробуваат да компензираат со тоа колку поќе курој ќе примат.
Језиво е ова шо го пиша. Искрен да бидам. Ја сум хардкор, ама ова е.... Пробуваат да компензираат со тоа колку повеќе кура ќе примат? 2 пати свршено у него у ист ден у шупак?

Језиво.

Као луѓе без душа.

Језиво е ова шо го пиша. Искрен да бидам. Ја сум хардкор, ама ова е.... Пробуваат да компензираат со тоа колку повеќе кура ќе примат? 2 пати свршено у него у ист ден у шупак?

Језиво.

Као луѓе без душа.
Точно така.
Затоа, како што си кажав. На никој не би му посакал да е хомо.

Точно така.

Не можеш да се преобратиш, да не бидеш педер веќе? Не сакаш пички или шо е работата? Објасни ми малце како се станува геј ?!?! или од раѓање си таков ?
Автоматски споено мислење:

Точно така.
Затоа, како што си кажав. На никој не би му посакал да е хомо.
А за Транвеститиве шо ќе кажеш ?

Од раѓање и негде до кај 4та или петта се формира сексуалноста. Како и зошто незнам. Да се преобратиш не верувам. Еве да речам некој жени ми се многу згодни. Ме јади мислата што ако се ставиш во врска со незе а фантазираш за маж. Непријатно за тебе, нефер за нејзе.

Можда сега разбираш зошто толку го ценев Хрватот. Ликот е предоминантно во потрага по љубов, пошто никош не ја доживеал онака како што сака, дури ни од најблиските.
Ликот не ни сакаше да имаме секс. Тестираше да види првите *месеци!* дали сум со него ради љубов. Ова во геј светот е граундбрејкинг пошто се дупат на прв дејт.

Еве да речам некој жени ми се многу згодни. Ме јади мислата што ако се ставиш во врска со незе а фантазираш за маж. Непријатно за тебе, нефер за нејзе.

Значи не те пали пичка?

А за Транвеститиве шо ќе кажеш ?

Тие се поќе за стрејт мажи. Правите хомосексуалци сакаат прави мажи и самите се често доста мажествени.
И Хрватот велеше, да сакав трансици, ќе бев стрејт.
Еднаш во еден клуб се лапавме и една трансица му ги тргна рацете од задникот мој. Типката ме меркаше мене се чини. Ова го нанервира ептен.

Еднаш во еден клуб се лапавме и една трансица му ги тргна рацете од задникот мој. Типката ме меркаше мене се чини. Ова го нанервира ептен.

[Uvod]
Yeah, Kotežka patka, ah, Kineska gamad, ah, oh
Pirinač, ah

[Strofa 1]
Pirinač se kuva i pileće kožure
Smrdi ceo blok sedamdeset kao đubre
Jedu razna govna pa robu valjaju siti
U bulju se drpaju kinezi tranvestiti
Dobro ste me čuli, oni hodaju na štiklama
Farbaju se moderno sa pirsingom na klićama
U radnjama imaju perverznih artikala
Jakuze, reketaši - gori su od šiptara
Trandže mnogo vole da ga puše Srbima
Zato što im prija domaćinska kurčina
Ne mogu da dišu sa tako punim ustima
Hirošima, Niggasaki mu svršava po plućima
Blajnt biznis sekta i Nigrutin rasista
Udaramo pesnicom dva Kineza vašljiva
Što mazu svoju bulju raznoraznim mastima
Marš svi u Kinu, pička li vam materina!

[Refren]
Tranvestit sam, pa sta? Recite dragička
Jes da imam kurac ali zabole me pička
U brus guram čarape, to se meni sviđa
Nosim štiklu, minić, kosa mi je riđa
Od trpanje u čmar nema veće droge
Na svakih mesec dana brijem dupe a i noge

[Strofa 2]
U krnjaču sam otišo da završim šita
I sreo Kyong Yang Lee-a, Kineza travestita
Stigo ga i prebio jer je pokušo da beži
Jedna žuta mrlja na asfaltu sad leži
Uzo đubrovnik i metlu da očistim sranje
I odneo ga odmah na hemijsko pranje
Travestiti šire hepatitis abecedu
Prenose i sidu jer se stalno jebu
Čmar im se raspo kao uvele ruže
Kinez sam i ja, druže

[Završetak]
Kinezi koji ostanu, svi će da izginu
Zato brzo kupi kartu, vrati se u Kinu
Glupom travestitu na panju sečem kitu
Pa se vračam u krnjaču po zaboravljenom šitu

Автоматски споено мислење:

@Византиецот сите транвестити се џавоимани, шо би рекле србиве.

Значи не те пали пичка?
Не. Go figure. Знам дека на стрејт луѓето им е чудно. Исто знам дека ко че слушнат дека маж се палел на друг маж им е гадно и им се превртува мевот. Мислам дека е ова е нормално и е скроз океј. Затоа се стрејт.
И јас то прво го прашав Хрватот на првиот дејт, да не е би, пошто ептен streight vibe. Тој ми одговори - ich kann mit Muschies gar nix anfangen. (Со пичиња незнам ни како да се понашам, а не пак било шо да почнам). Тој велеше дека јас имам streight vibe.
Факт е, често не не пуштаа во геј клубој или келнерите не предупредуваа дека ќе ни се пуштале мажи.

Не. Go figure. Знам дека на стрејт луѓето им е чудно. Исто знам дека ко че слушнат дека маж се палел на друг маж им е гадно и им се превртува мевот. Мислам дека е ова е нормално и е скроз океј. Затоа се стрејт.
И јас то прво го прашав Хрватот на првиот дејт, да не е би. Тој ми одговори - ich kann mit Muschies gar nix anfangen. (Со пичиња незнам ни како да се понашам, а не пак било шо да почнам).

А твоите дома? шо викаат? фамилијата? како те гледаат? или те заболе курот ?

А твоите дома? шо викаат? фамилијата? како те гледаат? или те заболе курот ?
Тука иди огромно изненадување. Моите немаа ништо против. А татко ми е македонски Лав и се ааапла Православни Христијани (и јас сум, без разлика на сексуалноста).
Незнам ама, ликот ги бендиса. И видоа дека сум среќен. Многу научив за моите тој ден. Веруваат во љубов и се друго им е сеедно.
Ете луѓе без Bildung, без факултети. Ама луѓе. Тоа што ме изненади е што ни двапати не им прочитав ете синот ќе ни остани без деца на лицето. Туку буквално ги интересираше кој е и што работи. За професијата доби голем Минус. За се друго, го викаа пичлеме хаха. Сакаа што е опседнат со мачори. Има 2ва.
И мајкаму на Хрватот огромна поддршка ни даваше. Таја е злато. Каква убавица од жена. Вау. Вау.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom