Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Си знаат они на кој се пуштаат,не идат они на секое мушко.. се познаваат меѓу себе.

Инаку не би изреагирал никако,би му рекол дека не сум тој што му треба и чао.
Не ќе се тепам со педер:)

Него мене друго ме занима,дали и педерите меѓу нив си викаат ''Кај си бе пеер'' ?? :)

Си знаат они на кој се пуштаат,не идат они на секое мушко.. се познаваат меѓу себе.

Него мене друго ме занима,дали и педерите меѓу нив си викаат ''Кај си бе пеер'' ?? :)
Во право си.Шо има да се тепаш, да го јајш стапот за педер,мислам многу ниско би изгледало.

Во ваква ситуација, фино лепо ќе си кажам дека не сум заинтересирана за личности од мојот пол.
Ако е нормална, ќе ми се тргне.
Ако е досадна, не знам, можам многу безобразна да станам во ситуации кога ме замара некој.

не бе... тие си викаат "кај си бе стрејт"? :pos:
или "кај си лезбејке"? :ROFLMAO:

Би му објаснил дека не сум заинтересиран, дека нема шанси такво нешто да се случи и сл. Ако не сака да отстапи јас самиот ќе се оддалечам, ќе ги заладам односите, ама употреба на физичка сила воопшто не ми се допаѓа. Ако ти се пушта некоја девојка за која немаш интерес и не сака да се повлече ќе ја истепаш? Игнор и готово. Не зборам од искуство, ама мислам дека е најубаво и најхумано решение. Инаку фор д рекорд немам ништо против хомосексуалците. Сеедно ми е. Ако тоа ги прави среќни, нека бидат среќни. Немам ништо против :)

И викам ОБОЖАВАМ дечки сори;) И они скоро сите (пошто стално ми се лепат лезбејќи или би-цури) а што сакаш дечки па види ги какви кретени се..со девојка би ти било предобро:)
Мене ми се смешни и некад зборувам со нив али напорни се коа напаѓаат со напалени муабети ..

Јас имав случај да ми се пушти лезбејка..уствари нз ни дали баш баш беше лез или би,сосема небитно.. бев изненадена ..кога се поздравувавме на одење типката буквално ми пушти јазик... знам само дека се вртев на среде кафич да видам дали некој гледа во нас..и да проверам дали јас сум полудела или ова навистина се случува.. :)
Се насмевнав и си заминав.. :) и ден денес си се поздравувам со неа..сепак секој си има право на свој избор..
I love lesbians. Cute :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom