Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
дали мажите би го нападнале хомосексуалецот, дали женските би прифатиле флертување со лезбејка?

кажете си секој за себе

П.С.
мажи, немојте да кажувате за кога би ви се пуштила лезбејка, ако ви се пушта не би била лезбејка :lol: :lol:
Јас имав случај да ми се пушти лезбејка..уствари нз ни дали баш баш беше лез или би,сосема небитно.. бев изненадена ..кога се поздравувавме на одење типката буквално ми пушти јазик... знам само дека се вртев на среде кафич да видам дали некој гледа во нас..и да проверам дали јас сум полудела или ова навистина се случува.. :)
Се насмевнав и си заминав.. :) и ден денес си се поздравувам со неа..сепак секој си има право на свој избор..

Колку тепачи има на форумов, имам некои проблеми да ве викнам да ги решиме. Ако ми се пушта некој геј ќе си заминам и готово нема сцени да правам. А за тоа дека може да ги познате по физичкиот изглед грешите.

Ке и кажам љубезно дека ме интерисират машки, ако продолжи ке станам ке си одам.

дечко извини грешка си ..ако не боксот xD

А за тоа дека може да ги познате по физичкиот изглед грешите.

Конечно! Мислам хелоу!
Можеби перјата од тангата што никнуваат, или розе маицата со гол стомак може да не е доволно јасно за секому, ама дефинитивно се познаваат по должината на прстите на дланката!

Абе како тоа сите стрејт излеговме на темава?! Здраво инаку, добро ве нашла! :DКако сте, шо прајте? :P:X3:

Греота ми се тие хомичите. Не сакаат и они да бидат такви, не го избрале тоа сами, али ете им се пораметило некое хормонче. Не е во ред да му се исмеваш на болен човек иначе би напраила циркус на нејзина сметка, затоа најљубезно би ја корпосала.
Греота стварно... Затоа сите на форумов се љубезни со тебе..

Хомосексуалците се претежно интелигентни лица но разликата е во тоа што имаат сексуален нагон кон истиот пол на кој и тие припаѓаат ... на интернетов врие од хомосексуалци(особено машки хомосексуалци-гејови) и неретко е и со таков/такви да стапиш во виртуелен нет контакт бидејќи едноставно неможеш да знаеш кој каков е, но после определен период или сам ќе го приметиш што и каков е или пак сам ќе си признае ... фино лепо на таквите ќе им кажам дека не сум геј и дека ме привлекуваат само лица од спротивен пол(женски) инаку може да се контактира со вакви лица по виртуелен пат на нетов и да се дискутира за разни теми бидејќи обично имаат доста познавања и се претежно интелектуално солидно потковани !

Немам ништо против хомосексуалците(нивна среќа или несреќа е таа определба) ама тешки се за комуникација,барем јас имам лошо искуство со нив.
Примери многу ,еве еден од пред некој ден.
Ја аднувам една за покасно да ми признае дека е машко и дека преферира машки..
-јбг, му пишувам јас не сум у тој филм,пријатна вечер!.
ТОЈ-ОК нема проблем!
Не помина пола саат ми пишува:сакам да ти го видам курот,може?
Јас го игнорирам(кој ќе се расправа)
Утредента ете го пак ми пишува:сакам да ти го испушам!

Немам ништо против хомосексуалците(нивна среќа или несреќа е таа определба) ама тешки се за комуникација,барем јас имам лошо искуство со нив.
Примери многу ,еве еден од пред некој ден.
Ја аднувам една за покасно да ми признае дека е машко и дека преферира машки..
-јбг, му пишувам јас не сум у тој филм,пријатна вечер!.
ТОЈ-ОК нема проблем!
Не помина пола саат ми пишува:сакам да ти го видам курот,може?
Јас го игнорирам(кој ќе се расправа)
Утредента ете го пак ми пишува:сакам да ти го испушам!

Да но и тие се слободни индивидуи како и сите останати и нормално имаат право да користат интернет(секој има право на тоа) ... е сега тоа што нивното однесување(на гејови-поединци) знае да биде и невкусно односно да ти досаѓаат иако знаат дека си хетеросексуалец и дека те привлекуваат исклучиво жени ... ама ЈБГ не се они криви што се родиле такви ... сепак се луѓе само што имаат поинаква сексуална ориентација од нас и затоа ни делуваат чудно !

Геј ил` негеј, некој да ти досаѓа и да ти се натура, и покрај тоа што јасно си ставил до знаење дека нема интерес, е нечоек. Иако, морам да се согласам дека и моето искуство зборува дека повеќето се агресивни, нападни и имаат насушна потреба постојано да ја докажуваат нивната "различност".

ne sum imala nikakov ni problem ni dosaganje od nivna strana,ni pa sakam da imam...oni neka si terat nivno jas moje,fala cao prijatno :P

Мене ми се има десено маме му е.ам. Седев јас во една автоперална и оп типот од кај дојде се тури право кај мене. Газдата го знаеше и тој на страна се смее. Типот ми вика „ Чекај чекај да те видам ти вака лично дете ми гледаш сигурно многу трчат по тебе “ ( да не испадни дека сум нарцис само кажвам ситуацијата).
Јас го гледав и незнаев што да правам ме зачека неподготвен, само го испулив онака чудно станав и фино си заминав без да праам тепачки или такви идиотски работи. А сега кога би ми се пуштил некој искрено би му ја дувнал да бегам како од лав. Улави се :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom