Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во право си.Шо има да се тепаш, да го јајш стапот за педер,мислам многу ниско би изгледало.Си знаат они на кој се пуштаат,не идат они на секое мушко.. се познаваат меѓу себе.
Инаку не би изреагирал никако,би му рекол дека не сум тој што му треба и чао.
Не ќе се тепам со педер
Него мене друго ме занима,дали и педерите меѓу нив си викаат ''Кај си бе пеер'' ??![]()
Во право си.Шо има да се тепаш, да го јајш стапот за педер,мислам многу ниско би изгледало.
Нема зборови да се опише колку е тоа иритирачко нешто.Кажими причина зашто би тепал некој што е педер?
не бе... тие си викаат "кај си бе стрејт"?Си знаат они на кој се пуштаат,не идат они на секое мушко.. се познаваат меѓу себе.
Инаку не би изреагирал никако,би му рекол дека не сум тој што му треба и чао.
Не ќе се тепам со педер
Него мене друго ме занима,дали и педерите меѓу нив си викаат ''Кај си бе пеер'' ??![]()
I love lesbians. CuteЈас имав случај да ми се пушти лезбејка..уствари нз ни дали баш баш беше лез или би,сосема небитно.. бев изненадена ..кога се поздравувавме на одење типката буквално ми пушти јазик... знам само дека се вртев на среде кафич да видам дали некој гледа во нас..и да проверам дали јас сум полудела или ова навистина се случува..
Се насмевнав и си заминав..и ден денес си се поздравувам со неа..сепак секој си има право на свој избор..