Кајгана тип игра!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
И двете ги фанав како типови али како резултат слабо, освен ако Интер не шибнат уште еден гол :)

Браво момци, добри бевте денес :)

И јас ги фатив двете, али како тип (по 1 бод собрав од двете) :)

Имам едно прашање. Зошто имам само еден бод кога го погодив победниците на двата денешни дуели?

Само 1 поенче се на се..Да не си дадеше тој Брафхајт автогол ќе имав 2.. (Баерн ми беше 3:0 типуван, Интер 2:2 или 1:1 не се сеќавам во моментов)

Типував и јас, ќе видиме утре, иначе одлична идеја, само мислам дека е подобро да се типува на 1, 2, Х и остали.
Поздрав и Среќно ! :helou:

Ациде...дај објасни ми нешто...Баерн го имав како мој тип 2-0 заврши 4-2
Ваму пишува ова 2:0 (2 бод.)
интер го имав 0-3 така да и од ова 1 бод треба...значи вкупно 3,а јас имам се на се 1 бод..

Би било добро кај секој да си има статистика за бодовите. Табела, да има колку вкупно бодови имаш, колку бодови имаш од секоја лига. Да си имаш преглед на бодовите. Вака само кај натпреварот, пишува колку бодови имаш освоено за тој натпревар.

Го испуштив Баерн ама затоа го погодив Интер точен резултат 0-1 јеј :salut:

Имам едно прашање. Зошто имам само еден бод кога го погодив победниците на двата денешни дуели?
Два бода имаш, нема проблем во системот. Ти си гледал 1 бод за Сериа А. Исто така имаш и 1 бод од Бундес лига - значи се на се имаш 2 бода.
Провери во тоталното рангирање.

Ациде...дај објасни ми нешто...Баерн го имав како мој тип 2-0 заврши 4-2
Ваму пишува ова 2:0 (2 бод.)
интер го имав 0-3 така да и од ова 1 бод треба...значи вкупно 3,а јас имам се на се 1 бод..
И за тебе важи истото. Имаш 1 бод од Сериа А (ти тоа си го гледал). Провери во тоталното рангирање, таму имаш 3 бода.

--- надополнето ---

Додадена е и табела во sidebar-от на почетната страна на форумов, чисто за подобра промоција на играта и најдобрите типувачи по лига. :)

"Стаив" преска италијанско и шпанско, па да видиме до крај на викендов :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom