Кајгана тип игра!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ЦЦЦ, супер сум, трето место, 1 поен зад првиот и вториот.. Лил ме зезна саламски, ги имав 0:1 точен.. Заводија 0-1 у 86та, одма им израмнија 1:1..

Топ е играва.Баш е забавна,барем мене ми е.Браво кајгана за идејава,мислам дека докажавте дека убедливо сте најдобар форум во Македонија.Инаку што се однесува до моите типови...Од Серија А имам 2 точни меча со погодени резултати (Интер и Рома = 6 бода),од Премиер Лига имам 7 бода вкупно,од Примера 2 бода,од Бундес Лигата имам 2 бода(убедливо најслаб сум тука),а од Француската лига не сум типувал првите мечеви,сум заборавил.:) Вкупно - 16 бода.
Конечна табела за мене ова коло:
Сериа А сум ѕвер.1 место.Вкупно бода 18.
Премиер Лига сум 53 место.Вкупно 8 бода.
Примера 108 место.Вкупно 3 бода.
Бундес Лига 86 место.Вкупно 3 бода.
Француска лига еден одиграв само 2 меча и и двата 0 бода . . меѓу последните.
Вкупно имам 34 бода.Инаку сум и во алејата на славните во Сериа А,прво место.:)
Сега се чека Лига Европа и Лига на Шампиони.Со среќа на сите. :)

Ја у втората страна сум негде 40-ти :) Саглам ме зезна англисково и Французиве

ме извади француско, иако не следам, и на среќа ги лупнав типовите ко да ми се брои повеќе.
германците ме решетеа за сите пари, исто и италијанците, кај шпанија и англија пола пола.
32 бодови на втора страна последен, али во алеја на великаните сум за француско :)

баталете алеи,малеи се глеа вкупниот исход, а таму ја владеам тренутно ! :icon_lol:

Абе јако ме сјебаа Англичаните на 5 утакмици по 1 гол ме среди...а нив најмногу ги пратам :kesa:

Прашањето беше дали само конечен резултат се типува....

Прашањето беше дали само конечен резултат се типува....
Да,само конечен.Види прочитај правилата....ако го погодиш само победникот добиваш 1 поен,ако го погодиш победникот и гол разликата 2 поена,ако гопогодиш точниот резултат на натпреварот добиваш 3 поена.Мислам така беа...

Што ми објаснуваш мене како да не знам ?
На Давор му одговарав.

ЦЦЦ, супер сум, трето место, 1 поен зад првиот и вториот.. Лил ме зезна саламски, ги имав 0:1 точен.. Заводија 0-1 у 86та, одма им израмнија 1:1..

34532295.jpg

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom