- Член од
- 19 април 2010
- Мислења
- 763
- Поени од реакции
- 28
a zosto nema da tipuvam kec ili dvojka? ima samo za tocen rezultat dve kvadratcinja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Конечна табела за мене ова коло:Топ е играва.Баш е забавна,барем мене ми е.Браво кајгана за идејава,мислам дека докажавте дека убедливо сте најдобар форум во Македонија.Инаку што се однесува до моите типови...Од Серија А имам 2 точни меча со погодени резултати (Интер и Рома = 6 бода),од Премиер Лига имам 7 бода вкупно,од Примера 2 бода,од Бундес Лигата имам 2 бода(убедливо најслаб сум тука),а од Француската лига не сум типувал првите мечеви,сум заборавил.Вкупно - 16 бода.
^
Само за конечен резултат е ова.
Да,само конечен.Види прочитај правилата....ако го погодиш само победникот добиваш 1 поен,ако го погодиш победникот и гол разликата 2 поена,ако гопогодиш точниот резултат на натпреварот добиваш 3 поена.Мислам така беа...Прашањето беше дали само конечен резултат се типува....
ЦЦЦ, супер сум, трето место, 1 поен зад првиот и вториот.. Лил ме зезна саламски, ги имав 0:1 точен.. Заводија 0-1 у 86та, одма им израмнија 1:1..